• banner01
  • spanduk02
  • spanduk03
  • spanduk04

-KENE PILIH US-

-TAMPILAN VIDEO-

  • Maca liyane

    3 Topeng Ply digawe saka kain non-tenunan tanpa lapisan, lapisan disemprotake lapisan tengah, lapisan kain tanpa kain, lapisan irung lan sabuk topeng.
    3 Topeng Ply sing cocog kanggo wong lan kesempatan kasebut: Pembersih, Pembina, Petani, Dokter, Siswa. Apik kanggo ngolah kebon, lukisan, konstruksi, kukusalon, panggunaan gigi lan alergen. Cuaca wedhok lan jeron, Langit abu-abu, Cuaca kabut, Musim flu, Cuaca salju, cuaca Salju, Situs bangunan dll.
    Mula, nganggo topeng sing nganggo ora mung pangayoman kanggo wong liya, nanging uga ion aprotec kanggo wong liya, sing banget nyuda transmisi virus lan virus

  • Maca liyane

    Efisiensi filtrasi topeng tingkat kn95 ing partikel kanthi diameter diameter kanthi ¥ ¥ 0.3 m luwih saka 95%. Dhiameter sparing aerodinamik lan spora jamur beda-beda ing antarane 0.7 lan 10 m, uga ing lingkungan perlindungan.
    Mula, jinis topeng iki bisa digunakake kanggo protes pernafasan, kalebu sawetara partikel, kayata bledug sing diasilake saka nggiling, ngresiki, lan bahan-bahan liyane. Sampeyan uga cocog karo partikel partikel utawa non-berminyak sing disemprotake, sing ora ngasilake gas molah malih sing mbebayani.
    Filter lan panyucian ambu ora enak sing dihirup (gas thantoxic liyane) mbantu nyuda infeksi mikrobiologispartikel sing disedhot (kayata cetakan, anthracis bacillus, tuberkulosis bacillus, lan liya-liyane), nanging butdo ora ngilangi risiko panularan kontak, penyakit, utawa pati.

  • Maca liyane

    Thermometer inframerah dirancang khusus kanggo njupuk bodytemperature wong preduli saka suhu kamar. Gumantung saka macem-macem jinis kulit lan kekandelan, bisa uga ana bedane suhu.

  • Maca liyane

    Sandhangan Perlindhungan digawe saka polipropilena dhuwur kanggo menehi pangayoman, keberanian dienggo ing lingkungan sing ora mbebayani kanggo nggarap lan kalebu akeh fitur panglipur, nyaman lan ambegan.
    Sandhangan Perlindhungan nggunakake ing klinik, rumah sakit, laboratorium, lokakarya, situs konstruksi, lukisan, pamriksan rumah tangga komersial, njaga insulaton lan sapiturute kanggo pamisahan amprok lan umum

-Produk Unggulan-

-Babagan awake dhewe-

Pingyang Peace Peralatan Perlindungan pribadi Co, Ltd minangka pabrik komprehensif kanggo desain, produksi lan dodolan. Profesional nyedhiyakake topeng pelindung sing aman lan dipercaya (kalebu topeng KN95, topeng wong diwasa lan masker bocah), goggel, sarung tangan karet, sandhangan pelindung, termometer, disinféktan, sabun tangan, mesin topeng, masker bandung, kain Meltblown, swaman katun, bal katun lan barang perlindungan liyane.