Topi kain sing bisa dicuci
  • Air ProTopi kain sing bisa dicuci
  • Air ProTopi kain sing bisa dicuci
  • Air ProTopi kain sing bisa dicuci

Topi kain sing bisa dicuci

Debu-bledug Topup kain sing bisa dibasuh, Piye anget ing hawa adhem, Dicetak nganggo pola sing disesuaikan, bisa dicuci, bisa digunakke, Diganti karo PM2.5 Filter, Panel foggingable.Anti kasedhiya kanggo pilihan kanthi biaya tambahan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ukuran Topeng Kain sing bisa diumbah: 1 / 2Woh kira-kira 115mm, Total Width udakara 230mm. Dhuwuré udakara 140mm.

Kain Shell Outer: Lapisan lapisan udara udakara udakara 95% poliester 5% spandeks sekitar 240-280gsm ing latar mburi putih kanthi desain kabeh sublimasi digital dicithak
Tali Lining Pulang: 100% poliester polos alus kain bolong super alus kanthi putih sekitar udakara 120-160gsm
Tali Sabuk Tikat: Sabuk nilon lan spandeks kanthi amba nganggo ireng / putih mung

Aksesoris: Tali cemeng / PUTIH Nihan tali elastis, batang karet Micro kanggo nyetel dawa tali, manik plastik plastik kanggo nyegah gancaran, Kantong kemasan busana nganggo sertifikat Konfirmasi



Panas Tags: Topeng kain sing bisa dicuci, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.