Penyembuhan Penyembuhan Disinfeksi Alkohol Virus
  • Air ProPenyembuhan Penyembuhan Disinfeksi Alkohol Virus
  • Air ProPenyembuhan Penyembuhan Disinfeksi Alkohol Virus
  • Air ProPenyembuhan Penyembuhan Disinfeksi Alkohol Virus
  • Air ProPenyembuhan Penyembuhan Disinfeksi Alkohol Virus
  • Air ProPenyembuhan Penyembuhan Disinfeksi Alkohol Virus
  • Air ProPenyembuhan Penyembuhan Disinfeksi Alkohol Virus
  • Air ProPenyembuhan Penyembuhan Disinfeksi Alkohol Virus
  • Air ProPenyembuhan Penyembuhan Disinfeksi Alkohol Virus

Penyembuhan Penyembuhan Disinfeksi Alkohol Virus

Virus sing mateni penyemprot disinfeksi alkohol dirancang kanggo mateni viruse kanthi nyemprotake kabut wedhus disinfektan. Jarak semprotan tekan udakara 3 nganti 5 meter., Luwih becik ngresiki udhara sing dibajak dening kabecikan. virus sing mateni penyembur disinfeksi alkohol 3,8kg saben siji, lan ora angel ngganggu. Nalika dikepengini kanthi kekuwatan, virus sing nyemprot disinfeksi disinfeksi alkohol terus-terusan sajrone wolung jam paling ora. virus nyababake disinfeksi penyembur alkohol sing disinfector, alkohol lan banyu sing bisa ditrapake ing omah, mobil, Outdoor lan liya-liyane

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Productdata babagan virus sing nyemprotake panyemprot alfoholdisinfeksi

Jeneng produk: penyemprot disinfeksi pembunuh alkohol

Tegangan: AC 110-240V, 50-60Hz

Daya: 900W

Output Kumelun: 2000cu.ft / min

Volume drum: 100ml

Werna: putih

Ukuran produk: L37 * W37 * H24cm

Bobot: 3.8kg

Waranti: 1 TAHUN

Jarak semprotan: 3-5M

Panganggone: Disinfeksi, pembersihan hawa, bosok ambu ora enak

Pembungkus & Penyembuhan alkoholSisinfection sprayer

Rincian Kemasan

1 PC menyang kantong lawan. 10PCS menyang kantong lawan gedhe,

Paket khusus uga tampi


Fitur kanggoPenyembur Penyembuhan Disinfeksi alkohol

1. Mesin pembasmian pembasmianViruskillingVirus Nyemburake Disinfeksi Disinfeksi (Disinfectionsprayer) sing disambungake menyang sumber daya 220V, mbukak pemanasan 3 menit, kanggo nggunakake lampu tombol nangani, ujar mesin disinfeksi bisa mlaku.

2.Handleoperation: pencet nangani tombol tombol, karya penyembur Virus Killing alkoholDisinfection; ngeculake tombol gagang, mesin disinfeksi tostop digunakake.



Workingprinciple kanggo Virus Nyembelake penyembur Disinfeksi Disinfeksi

1.Indooratomization lan antimicrobial (Penyemprot Disinfeksi). Gunakake kumelun garing non-kukun kanggo ngrusak bahan kanggo mobil kasebut ana sisih.

2.Automaticallysmoke, sepedha kanggo ngresiki asap 5-8 menit, lan banjur mbukak mobil ing jero 10 menit sawise adsorpsi asap wis rampung, lan banjur mbukak kaca lawang udhara sehat lan seger.







Panas Tags: Penyembuhan Disinfeksi Alkohol Virus, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.