Kaca Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan
  • Air ProKaca Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan
  • Air ProKaca Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan
  • Air ProKaca Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan
  • Air ProKaca Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan
  • Air ProKaca Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan

Kaca Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan

Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan sing digunakake ing institusi medis kanggo njaga nalika pemeriksaan lan perawatan, ngalangi cairan awak, getih utawa cipratan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Kaca Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan

【Product Name】Kaca Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan

ã € Spesifikasi Produk 1. withAxhalation Valve 2.without ExhalationValve

ã € Product Product €

Lensa polycarbonate (PC), anti-foggingï¼ ›

pigura softPVC pas karo pasuryan sampeyan;

Tungku tas topeng mripat PE.

ã € Institusi medis Produk kanggo nglindhungi nalika dipriksa lan perawatan, kanggo mblokir badan, splatter getih utawa splatter, wedhi lan kerikil.

ã € Pandhuan panggunaan.

'Term of Useâ' Seepackaging, bener suwene telung taun.


LimaFungsi sakaKaca Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan

1. Anti-cipratan

2. Anti-infeksi

3. Bumi-buktine

4. Anti-impact

5. Anti-UV


ã € Pandhuan kanggo Gunakake

1. Hubungan kontak kanthi obyek sing cetha sajrone digunakake kanggo ngindhari goresan lan mengaruhi efek skripsi. Terus kanthi bener sawise nggunakake.

2.Bukak langsung ing mripat lan atur band elastis menyang kahanan sing cocog.

Kondisi Panyimpen Store Nyimpen ing ruangan kanthi asor relatif humidity ¤ 80%, suhu 10 ° Câ ‰ ¤ 40 ° C, lan ora ana gas korosif lan ventilasi sing apik. Ora bakal langsung diluncurake karo srengenge, lan bakal dilebokake saka sumber panas, lan ora kena kontak nganggo cat, asam lan alkali, lan liya-liyane sing mbebayani kanggo produk kasebut.

ã € Peringatan

1.Storageunder kahanan sing ditemtokake, 3 yuta.

2.Nalika ngrampungake produk, gunakake kain alus dibasahi alkohol utawa neutraldetergent kanggo ngilangke rereget permukaan lan nggunakake utawa simpen sawise teki alami garing. Yen perlu, bisa disterilisasi nganggo gas redoks.Jangan disterilisasi kanthi tekanan dhuwur lan suhu sing dhuwur.

3.Sarata sesuai karo peraturan sing ana gandhengane, sawise nggunakake kudu dijaga kanthi bener.

4.Ifake lan retak ditemokake, panggunaan dilarang.

'Pembuangan Sampah' Pleasedo ora nyingkirake produk iki sawise dienggo, lan nangani kanthi bener supaya ora ngindhari dampak.



Kaca Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan







                                         

Panas Tags: Goggle Safety Kaca Kesehatan Proteksi, Produsen, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.