Kacamata Safety Virus Goggles Kesehatan
  • Air ProKacamata Safety Virus Goggles Kesehatan
  • Air ProKacamata Safety Virus Goggles Kesehatan

Kacamata Safety Virus Goggles Kesehatan

Kacamata Safety Virus Goggles Medical, utawa kaca tingal aman, minangka wujud eyewear pelindung sing biasane nutupi utawa nglindhungi wilayah sing ngubengi mripat supaya nyegah partikel, banyu utawa bahan kimia kanggo mripat mata. Sing digunakake ing laboratorium kimia lan nggawe kayu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Goggles Kesehatan Keamanan Introductonof

Karakteristik:

-Anti-wedhok lensa polikarbonat
- Anti-goresan
- Pigura pasuryan alus (papat ngarep lan posisi luwes kanggo pasuryan individu)
- Pita elastis sing bisa luwes (kanthi bolongan kacamata ing sikil kaca, tangkas lan kepenak)
- Wawasan lapangan akeh
- Fit gaya sing cocog (kacamata bisa dipakai)
- Desain ventilasi

- Gelas Safety Virus Goggles Kesehatan kanthi opacity lengkap kanggo nggarap penyemprotan Cairan lan kimia, lapisan kedut uap lan lensa tahan tempa njaba.
- Gelas dirancang kanggo nglindhungi saka fluidexplosion panas lan kimia.

- Bisa dipasang liwat kaca spek.

- Cocog kanggo fasilitas kimia laboratorium labor.

- Gelas kasebut nganggo lensa adedicated kanggo bahan kimia, nyegah gantos karo kaca tingal.
- Rintangan mekanik menehi resistensi dhuwur kanggo karusakan mekanik.
- Perlindhungan UV luwih apik tinimbang standar kasebut.

- lapisan sing ngalangi saka ora kumpul ing lensa.


Napa milih kita?

1. Kaca tingal Keamanan Virus Gogglesare Kesehatan multifunctional, anti banyu lan tahan tahan. Dheweke bisa ngalangi kecelakaan titisan lan cidhi sing ana ing sisih pinggir saka granule pasir.

2. lensa polikarbonat sing jelas, efek visual sing apik, pamblokiran UV sing efektif. Gogglescan sing apik banget bisa nyuda risiko paningkatan mata, menehi sela lingkungan.


Rencana 3.Hinisisasi, pigura kacamata aman ismade saka PC entheng. Konstruksi bungkus nyedhiyakake papan sing tepat lan sampurna. (Ana cukup ruang ing Goggles Kesehatan Keamanan Kaca Salam, sing ora bakal mengaruhi sampeyan nganggo jinis kaca tingal liyane).

Panas Tags: Kacamata Safety Virus Goggle Medical, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.