Rechargeabale Alkohol Disinfectant Sprayer
  • Air ProRechargeabale Alkohol Disinfectant Sprayer
  • Air ProRechargeabale Alkohol Disinfectant Sprayer

Rechargeabale Alkohol Disinfectant Sprayer

Penyembur disinfektan alkohol Rechargeabale dirancang dadi piranti elektronik asafty kanthi CE, FC, sertifikasi ROHS, sing partikel atomisasi teka ing 0.3-0.7 μm. Iki minangka desain sing kuat kanggo ngombe cairan disinfector, alkohol lan banyu, kanthi cara nggunakake kreatif, .Ini dispenser penyembur alkohol nglindhungi sampeyan saka gangguan virus. Penyembur disinfektan alkohol Rechargeabale gampang oprate kanthi siji saklar supaya mateni utawa mateni. Sithik, cute lan gampang digawa. Penyembur disinfectant alkohol rechargeabale ngarahake menyang lantai otot kanthi efisien. Nggunakake teknologi disinfeksi alkohol. Penyembur disinfektan alkohol Rechargeabale entuk kapasitas beda tank saka 20 ml nganti 45 ml. Jinis iki nganggo tank 45ml sing ngidini nyemprotake pirang-pirang dina. Diskriminasi disinfektan alkohol Rechargeabale bisa ditrapake ing omah, ruangan, mobil, komersial lan sapiturute. Iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan milih

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng produk: penyemprot disinféktan rechargeabaleal alkohol

Sumber Daya: USB, Listrik

Sertifikasi:, CE, FC, ROHS

Material: ABS + PC

Werna: Putih, Ijo

Aplikasi: Mobil, Hotel, RV, Ruangan, Garasi, Komersial, Omah,

Ukuran: 40 * 45 * 135mm

Bobot: 107g

Input: 5V / 1A

Kapasitas banyu tangki banyu: 30 ml

Waranti: 1 TAHUN

Teknologi: teknologi penyemprot alkohol

Partikel Atomisasi: 1.2-1.8ml / min


Pembungkusan & Pangiriman kanggo penyemprot disinfectant alkohol:

Unit Sade: Barang siji

Ukuran paket tunggal: 16X9X5cm

Bobot reged tunggal: 0,150 kg

Jinis Paket:

disinfectantsprayer alkohol rechargeabale
Paket: 120 * 34 * 33mm
Ukuran Karton: 35.5 * 34.5 * 25.5CM
Qty / Ctn: 100 PCS
G.W: 10KG



ProdusenFreaturesforrechargeabale alkohol penyembur disinfektan:

reresik jero, disinfektan,

Desain modis aman sing aman lan hotspot, ora disengaja

alkohol ngrokok

samll lan cahya,

gampang digawa


Penyemprot disinfectant diskripsiforrechargeabaleal alkohol:

1. disinfectantsprayer alkohol rechargeabale kanthi frekuensi atomisasi kurang saka 20um

2. 45S lantai otot langsung

3. disinfectantsprayer alkohol rechargeabale kanthi tanki 30ML gedhe

4. Pembentukan atomisasi karo ruang paling ngisor

5. Nyemprot cepet lan pengambilan alkohol terus

 



Panas Tags: Penyemprot Disinfektur Alkohol Rechargeabale, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.