Produk

{tembung kunci) sing digawe ing China bisa tuku saka Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd. Pabrik kita minangka salah sawijining tembung kunci kanthi prodhuksi lan produsen rega sing tepat saka China. Apa sampeyan duwe sertifikasi? Ya, kita duwe sertifikasi CE. Aku butuh akeh, mula bisa uga Grosir? Ya, sampeyan bisa. Kajaba iku, kita uga bakal menehi kutipan lan dhaptar rega uga bakal diwenehake.
View as  
 
  • Kn95 Topeng Kanthi Respirator bisa digunakake kanggo manufaktur elektronik, pelatihan bledug, bledug, layanan panganan, sekolah, motor, kaendahan, reresik lingkungan, acara umum lan liya-liyane. Kabeh indikator efisiensi filter luwih ndhuwur 95% .Ingayomi sampeyan nglindhungi virus. Ora disaranake kanggo pasien penyakit jantung amarga kenceng banget. Kanthi irung plastik sing ndhelikake dibangun ing jembatan rawan sing didhelikake, bisa diatur supaya ora ana void lan nyuda inhalasi bahan-bahan sing mbebayani. Lapisan batin karbon sing diaktifake bisa nyaring gas sing mbebayani utawa gondho.Comfort Loop kuping elastis tanpa tekanan ing kuping. kain sing berkualitas tinggi kanggo nyuda gangguan kulit.

 1