Produk

{tembung kunci) sing digawe ing China bisa tuku saka Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd. Pabrik kita minangka salah sawijining tembung kunci kanthi prodhuksi lan produsen rega sing tepat saka China. Apa sampeyan duwe sertifikasi? Ya, kita duwe sertifikasi CE. Aku butuh akeh, mula bisa uga Grosir? Ya, sampeyan bisa. Kajaba iku, kita uga bakal menehi kutipan lan dhaptar rega uga bakal diwenehake.
View as  
 
  • KN95 Topeng Wajib nganggo katup bisa digunakake kanggo pabrik elektronik, lokakarya bledug, blumbang, katrangan dhaharan, sekolah, motor, kaendahan, reresik lingkungan, acara umum lan liya-liyane. Kabeh indikator efisiensi filter luwih ndhuwur 95%.

 1