Produk

{tembung kunci) sing digawe ing China bisa tuku saka Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd. Pabrik kita minangka salah sawijining tembung kunci kanthi prodhuksi lan produsen rega sing tepat saka China. Apa sampeyan duwe sertifikasi? Ya, kita duwe sertifikasi CE. Aku butuh akeh, mula bisa uga Grosir? Ya, sampeyan bisa. Kajaba iku, kita uga bakal menehi kutipan lan dhaptar rega uga bakal diwenehake.
View as  
 
  • Topeng Protective Disposable digawe saka kain sing dicairkan lan bisa nyegah sampeyan diserang partikel lan bledug, sing bisa nyebabake mudhun banget. Ana 5 jinis: putih, biru, putih kanthi 3 macem-macem jinis karakter kartun nyithak. Gambar kasebut pancen lucu supaya bisa narik minat bocah-bocah. Kejabi, materi sing digunakake kanggo nyithak gambar kasebut bisa diowahi. Dadi aman kanggo bocah nyandhang.

 1