Produk

{tembung kunci) sing digawe ing China bisa tuku saka Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd. Pabrik kita minangka salah sawijining tembung kunci kanthi prodhuksi lan produsen rega sing tepat saka China. Apa sampeyan duwe sertifikasi? Ya, kita duwe sertifikasi CE. Aku butuh akeh, mula bisa uga Grosir? Ya, sampeyan bisa. Kajaba iku, kita uga bakal menehi kutipan lan dhaptar rega uga bakal diwenehake.
View as  
 
  • Profesional topeng topeng sing bisa dileungake kanthi ngrancang kuping lentur sing nyenengake, puting kuping sing lembut banget ngilangi tekanan menyang kuping. Lapisan lebar lan jero sing digawe saka jaringan rai sing alus, ora ana bahan kimia, ora sopan, ora sopan kulit.Multi-Tujuan: Terus tutuk ditutupi lan dilindhungi polusi, kuman, bahan kimia, cairan lan bledugKondom: Topeng digawe saka kain sing ora dirajut. kanggo gampang napas. Gunakake puteran kuping sing lentur tegese paling cocog.

 1