Produk

{tembung kunci) sing digawe ing China bisa tuku saka Pingyang Peace Personal Protective Equipment Co, Ltd. Pabrik kita minangka salah sawijining tembung kunci kanthi prodhuksi lan produsen rega sing tepat saka China. Apa sampeyan duwe sertifikasi? Ya, kita duwe sertifikasi CE. Aku butuh akeh, mula bisa uga Grosir? Ya, sampeyan bisa. Kajaba iku, kita uga bakal menehi kutipan lan dhaptar rega uga bakal diwenehake.
View as  
 
  • Sarung tangan PE Plastik Plastik HDPE digawe saka bahan mentah kayata PE, dicampur karo proporsi tartamtu, lan digawe kanthi impregnating lan baking karo model tangan porselin. Ora ana polusi mikroba, ora ana reged, ora bocor, polusi ora duwe, nyegah infeksi silang, bisa digunakake kanthi percaya diri.

 1