Produk

View as  
 
  • Produsen topeng KN95 sing profesional.
    Rega cukup, nawakake diskon kanthi jumlah gedhe.
    Kualitas garansi lan layanan sawise-sampurna sing sampurna.
    Garis produksi efisien lan jumlah produksi stabil.

  • Profesional topeng topeng sing bisa dileungake kanthi ngrancang kuping lentur sing nyenengake, puting kuping sing lembut banget ngilangi tekanan menyang kuping. Lapisan lebar lan jero sing digawe saka jaringan rai sing alus, ora ana bahan kimia, ora sopan, ora sopan kulit.Multi-Tujuan: Terus tutuk ditutupi lan dilindhungi polusi, kuman, bahan kimia, cairan lan bledugKondom: Topeng digawe saka kain sing ora dirajut. kanggo gampang napas. Gunakake puteran kuping sing lentur tegese paling cocog.

  • Ing ngisor iki babagan hubungane Non-Infrared Thermometer sing gegandhengan karo Nonhead, Muga-muga bisa mbantu luwih ngerti Non-contact Forehead Infrared Thermometer.

  • Topeng Protective Disposable digawe saka kain sing dicairkan lan bisa nyegah sampeyan diserang partikel lan bledug, sing bisa nyebabake mudhun banget. Ana 5 jinis: putih, biru, putih kanthi 3 macem-macem jinis karakter kartun nyithak. Gambar kasebut pancen lucu supaya bisa narik minat bocah-bocah. Kejabi, materi sing digunakake kanggo nyithak gambar kasebut bisa diowahi. Dadi aman kanggo bocah nyandhang.

  • Sarung tangan materi plastik PE sing bisa digunakake digawe saka bahan mentah kayata PE, dicampur karo proporsi tartamtu, lan digawe kanthi impregnating lan baking karo model tangan porselin. Ora ana polusi mikroba, ora ana reged, ora bocor, polusi ora duwe, nyegah infeksi silang, bisa digunakake kanthi percaya diri.

  • Sarung tangan PE Plastik Plastik HDPE digawe saka bahan mentah kayata PE, dicampur karo proporsi tartamtu, lan digawe kanthi impregnating lan baking karo model tangan porselin. Ora ana polusi mikroba, ora ana reged, ora bocor, polusi ora duwe, nyegah infeksi silang, bisa digunakake kanthi percaya diri.