Produk

View as  
 
  • Perlindhungan Proteksi 3 Topeng Ply Anak sing pas karo pasuryan bocah. Stripe logam ing sisih ndhuwur topeng bisa dilebokake kanthi bentuk sing beda, saéngga bisa nutupi sisih ngisor saka pasuryan, saka irung menyang rahang kabeh. Lan nganggo jalur logam, bocah-bocah sing nganggo gelas bisa ngindhari kahanan sing ngisin-isini sing gas sampeyan gempur dadi tetes ing gelas.

  • Topeng Protective Disposable With Box digawe saka kain sing ditiup lan bisa nyegah sampeyan diserang partikel lan bledug, sing bisa nyebabake mudhun banget. Ana 5 jinis: putih, biru, putih kanthi 3 macem-macem jinis karakter kartun nyithak. Gambar kasebut pancen lucu supaya bisa narik minat bocah-bocah. Kejabi, materi sing digunakake kanggo nyithak gambar kasebut bisa diowahi. Dadi aman kanggo bocah nyandhang.

  • Topeng Perlindhungan Perlindhungan Non-Loven sing Ora Gawe Bunder digawe saka kain sing dicairkan lan bisa nyegah sampeyan diserang partikel lan bledug, lan bakal nyebabake kamungkinan banget. Ana 5 jinis: putih, biru, putih kanthi 3 macem-macem jinis karakter kartun nyithak. Gambar kasebut pancen lucu supaya bisa narik minat bocah-bocah. Kejabi, materi sing digunakake kanggo nyithak gambar kasebut bisa diowahi. Dadi aman kanggo bocah nyandhang.

  • Anak Protective Disposable 3 Ply Topeng digawe saka kain sing ditiup lan bisa nyegah sampeyan diserang partikel lan bledug, sing bisa nyebabake kamungkinan banget. Ana 5 jinis: putih, biru, putih kanthi 3 macem-macem jinis karakter kartun nyithak. Gambar kasebut pancen lucu supaya bisa narik minat bocah-bocah. Kejabi, materi sing digunakake kanggo nyithak gambar kasebut bisa diowahi. Dadi aman kanggo bocah nyandhang.

  • Profesional Topeng Wajib Ora Ditenunake 3ply sing dirancang kanthi dering kuping lentur, puting kuping sing empuk-empuk ngilangi tekanan menyang kuping. Lapisan lebar lan jero sing digawe saka jaringan rai sing alus, ora ana bahan kimia, ora sopan, ora sopan kulit.Multi-Tujuan: Terus tutuk ditutupi lan dilindhungi polusi, kuman, bahan kimia, cairan lan bledugKondom: Topeng digawe saka kain sing ora dirajut. kanggo gampang napas. Gunakake puteran kuping sing lentur tegese paling cocog.

  • Profesional 3 Ply Face Mask sing dirancang kanthi gelung kuping lentur sing nyenengake, puting kuping sing empuk-empuk ngilangi tekanan menyang kuping. Lapisan lebar lan jero sing digawe saka jaringan rai sing alus, ora ana pewarna, ora ana bahan kimia, alus ing kulit.

 ...34567...13