Produk

View as  
 
  • Goggles Protective Goggles sing digunakake ing institusi medis kanggo njaga nalika pemeriksaan lan perawatan, ngalangi cairan awak, getih utawa cipratan.

  • Goggles Keamanan Perlindhungan Keamanan sing digunakake ing institusi medis kanggo njaga nalika pemeriksaan lan perawatan, ngalangi cairan awak, getih utawa cipratan.

  • Goggles Perlindhungan Mripat Keamanan Proteksi sing digunakake ing institusi medis kanggo njaga nalika pemeriksaan lan perawatan, ngalangi cairan awak, getih utawa cipratan.

  • Dinding otomatis handsfree fleksibel dipasang termometer 1. Chip anyar diadopsi, wektu sensasi luwih cepet (500 ms); tarif sing diliwati saben menit saya apik banget 2. akurasi pangukuran, toleransi akurasi: ± 0.2 (34 ~ 45 â „ƒ) 3. Duwe deteksi lampu kegagalan deteksi lan lampu suhu sing ora normal pituduh awal.4. Bisa disambungake menyang sumber daya USB, bank listrik lan baterei litium baterei.5. Tampilan definisi dhuwur, jarak visual jarak 5 meter.

  • tembok otomatis handsfree dipasang sensor digital thermometer1. Chip anyar diadopsi, wektu sensasi luwih cepet (500 ms); tarif sing diliwati saben menit saya apik banget 2. akurasi pangukuran, toleransi akurasi: ± 0.2 (34 ~ 45 â „ƒ) 3. Duwe deteksi lampu kegagalan deteksi lan lampu suhu sing ora normal pituduh awal.4. Bisa disambungake menyang sumber daya USB, bank listrik lan baterei litium baterei.5. Tampilan definisi dhuwur, jarak visual jarak 5 meter.

  • Tembok digital dipasang thermometer Kanthi Sistem Alarm Otomatis1. Chip anyar diadopsi, wektu sensasi luwih cepet (500 ms); tarif sing diliwati saben menit saya apik banget 2. akurasi pangukuran, toleransi akurasi: ± 0.2 (34 ~ 45 â „ƒ) 3. Duwe deteksi lampu kegagalan deteksi lan lampu suhu sing ora normal pituduh awal.4. Bisa disambungake menyang sumber daya USB, bank listrik lan baterei litium baterei.5. Tampilan definisi dhuwur, jarak visual jarak 5 meter.