Produk

View as  
 
  • Sarung tangan PE sing Disposable Kanthi Blok digawe saka bahan mentah kayata PE, dicampur karo proporsi tartamtu, lan digawe kanthi impregnating lan baking karo model tangan porselin. Ora ana polusi mikroba, ora ana reged, ora bocor, polusi ora duwe, nyegah infeksi silang, bisa digunakake kanthi percaya diri.

  • Sarung tangan polietilena sing bisa dipecat digawe saka bahan mentah kayata PE, dicampur karo proporsi tartamtu, lan digawe kanthi impregnating lan baking karo model tangan porselin. Ora ana polusi mikroba, ora ana reged, ora bocor, polusi ora duwe, nyegah infeksi silang, bisa digunakake kanthi percaya diri.

  • Kacamata Safety Virus Goggles Medical, utawa kaca tingal aman, minangka wujud eyewear pelindung sing biasane nutupi utawa nglindhungi wilayah sing ngubengi mripat supaya nyegah partikel, banyu utawa bahan kimia kanggo mripat mata. Sing digunakake ing laboratorium kimia lan nggawe kayu.

  • Goggles Antivirus Medical Protective, minangka bentuk eyewear pelindung sing biasane nutupi utawa nglindhungi wilayah sing ngubengi mripat supaya nyegah partikel, banyu utawa bahan kimia saka mripat. Sing digunakake ing laboratorium kimia lan nggawe kayu.

  • Goggles Kesehatan Kesehatan Anti Virus, utawa kaca tingal safety, minangka wujud eyewear pelindung sing biasane nutupi utawa nglindhungi wilayah sing ngubengi mripat supaya nyegah partikel, banyu utawa bahan kimia kanggo mripat mata. Sing digunakake ing laboratorium kimia lan nggawe kayu.

  • Goggles Medical Protective digunakake ing institusi medis kanggo nglindhungi nalika mriksa lan perawatan, ngalangi cairan awak, getih utawa cipratan.