Konsentrator Oksigen
  • Air ProKonsentrator Oksigen

Konsentrator Oksigen

CONCENTRATOR MEDIKAL OXYGEN, OXYGEN FLOW: 3L / MIN, TUV CE lan TUV ISO13485: 2016 SIJIL

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Spesifikasi teknis utama Oksigen Konsentrator
1. Aliran oksigen maksimum sing disaranake: 3L / min.
2. Alur lingkup nalika tekanan nominal ing outlet yaiku 7kPa: 0.5L / min~3L / min.
3. Tekan tekanan bali 7kPa ing aliran maksimal sing disaranake, aliran kasebut akurasi ± 10% menyang aliran sing dituduhake.
4. Konsentrasi oksigen nalika tekanan nominal ing output kasebut nul (entuk tingkat konsentrasi oksigen sing dibutuhake sajrone 30 menit wiwitan wiwitan): ngasilake oksigen yaiku 0.5L / min nganti 3L / min, konsentrasi oksigen yaiku ‰ ¥ 90 %.
5. Tekanan output: 0.02MPa~0.07MPa

6. Waca Gambar 1 kanggo tabel fungsi konsentrasi oksigen lan aliran oksigen nalika tekanan nominal ing output kasebut nol.


7. ngeculake katup safety compressor: 280kPa ± 50kPa
8. Bising: â ‰ ¤ 60dB (A)
9. Tingkat nebulisasi maksimal: â ‰ ¥ 0.1mL / min (kanggo model kanthi nebulizer)
10. voltase sumber daya: 220V ± 22V / 110V ± 11V, 50Hz / 60Hz ± 1Hz
11. Daya masukan: 400VA
12. Bobot net: 13.5kgs
13. Ukuran: 38.5 × 25.5 × 38 (cm)
14. Dhuwur: konsentrasi oksigen ora bakal suda yen saka level segara nganti 1828m, nanging
konsentrasi oksigén bakal kurang saka 90% nalika wiwit saka 1828m nganti 4000m
15. Sistem safety:
â ¶ Nutup amarga kakehan utawa sambungan sambungan saiki
â ¶ Nutup amarga suhu kompresor sing dhuwur;
â – alarm weker konsentrasi oksigen sithik;
16. Jam paling cendhak: ora kurang saka 30 menit.
17. Klasifikasi listrik: Peralatan Kelas II, bagean aplikasi B
18. mode mlaku: operasi terus
19. Lingkungan kerja normal
â ¶ suhu suhu sekitar: 5 â „ƒ nganti 40 â„ ƒ;
â ¶ Kelembapan asale relatif: â ‰ ¤ 80%;
â ¶ kisaran tekanan atmosfer: 860hPa nganti 1060hPa.
Kabar: Yen suhu panyimpenan lan transportasi ngisor 5â "„, oksigen
concentrator bakal dilebokake ing suhu kerja normal luwih saka 4 jam sadurunge operasi.
20. Suhu outlet oksigen: â ‰ ¤ 46â „ƒ
21. Saran: dawane tabung oksigen ora nganti 6 meter, lan tabung oksigen ora bisa
dibengkong utawa dicoraki.
22. Lingkungan panyimpenan lan transportasi:
â € temperature suhu suhu sekitar: -40â „ƒï½ž + 70 â„ ƒ;
â ¶ Kelembapan asale relatif: 10% nganti 100%, lan ora ana kondensasi;
â ¶ kisaran tekanan atmosfer: 860hPa nganti 1060hPa.
Kabar: Konsentrasi oksigen kudu disimpen ing njero ruangan sing ora ana sing kuwat
srengenge, ora ana gas sing bisa diakoni nanging uga ventilasi. Aja goyangake utawa nyelehake oksigen
concentrator sajrone transportasi.
Dhaptar kemasan
1. oksigen concentrator 1 potong
2. ngilangi tabung oksigen irung 2 potongan
3. panyaring udara 6 potong
4. sekring 1 potong
5. remot kontrol 1 potongan
6. Cincin kedap O-bentuk humidifier 1 potongan
7. Prentah Operasi 1 salinan
Concentrator oksigen kanthi nebulizer uga diwenehake karo pipa udara, obat nebulization
cangkir, muncung utawa topeng pasuryan.


Panas Tags: Konsentrator Oksigen, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.