Mesin Konsentrator Oksigen
  • Air ProMesin Konsentrator Oksigen

Mesin Konsentrator Oksigen

Mesin Konvensional OXYGEN MESIN, OXYGEN FLOW: 3L / MIN, TUV CE lan TUV ISO13485: 2016 DIPENGKAPI

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Spesifikasi teknis utama


Spesifikasi teknis utamasaka Mesin Konsentrator Oksigen
1. Aliran oksigen maksimum sing disaranake: 5L / min.
2. Alur ruang nalika tekanan nominal ing outlet yaiku 7kPa: 0.5L / min~5L / min.
3. Tekan tekanan bali 7kPa ing aliran maksimal sing disaranake, aliran kasebut akurasi ± 10% menyang aliran sing dituduhake.
4. OksigenKonsentratorMesinnalika tekanan nominal ing output kasebut nul (entuk tingkat konsentrasi oksigen sing dibutuhake ing 30 menit wiwitan wiwitan): ngasilake oksigen yaiku 0.5L / min nganti 3L / min, konsentrasi oksigen yaiku 90%.
5. Tekanan output: 0.02MPa~0.07MPa

6. Waca Gambar 1 kanggo tabel fungsi ingKonsentratorMesinlan aliran oksigen nalika tekanan nominal ing output kasebut nol.


7. ngeculake katup safety compressor: 280kPa ± 50kPa
8. Bising: â ‰ ¤ 60dB (A)
9. Tingkat nebulisasi maksimal: â ‰ ¥ 0.1mL / min (kanggo model kanthi nebulizer)
10. voltase sumber daya: 220V ± 22V / 110V ± 11V, 50Hz / 60Hz ± 1Hz
11. Daya masukan: 450VA
12. Bobot net: 17kg
13. Ukuran: 40 × 26 × 59.5 (cm)
14. Pituwase: ingKonsentratorMesinora bakal suda nalika saka tingkat laut dadi 1828m, nanging konsentrasi oksigen kurang saka 90% nalika 1828 m nganti 4000m
15. Sistem safety:
â – Shut Nutup amarga kakehan utawa sambungan sambungan saiki
â – ² Nutup amarga suhu kompresor sing dhuwur;
â – ² alarm konsentrasi oksigen sithik;
16. Jam paling cendhak: ora kurang saka 30 menit.
17. Klasifikasi listrik: Peralatan Kelas II, bagean aplikasi B
18. mode mlaku: operasi terus
19. Lingkungan kerja normal
â € ² suhu suhu sekitar: 5 â „ƒ nganti 40 â„ ƒ;
â – ² kisaran asor relatif: â ‰ ¤ 80%;
â – ² kisaran tekanan Atmosfer: 860hPa nganti 1060hPa.
Kabar: Yen suhu panyimpenan lan transportasi ana ing ngisor 5â ", konsentrasi oksigen bakal dilebokake ing suhu kerja normal luwih saka 4 jam sadurunge operasi.
20. Suhu outlet oksigen: â ‰ ¤ 46â „ƒ
21. Saran: dawane tabung oksigen ora nganti 6 meter, lan tabung oksigen ora bisa
dibengkong utawa dicoraki.
22. Lingkungan panyimpenan lan transportasi:
â € ² suhu kisaran: -40â "ƒï½ž + 70 â" ƒ;
â-² kisaran asor relatif: 10% nganti 100%, lan ora ana kondensasi;
â – ² kisaran tekanan Atmosfer: 860hPa nganti 1060hPa.
Notice: The oxygen concentrator Mesin shall be stored inside the room where there is no strong sunlight,no corrosive gases but well ventilated. Do not shake or place upside down the oxygen concentrator
sajrone transportasi.




Panas Tags: Mesin Konsentrator Oksigen, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.