Thermometer Non-kontak Nonhead
  • Air ProThermometer Non-kontak Nonhead
  • Air ProThermometer Non-kontak Nonhead
  • Air ProThermometer Non-kontak Nonhead
  • Air ProThermometer Non-kontak Nonhead
  • Air ProThermometer Non-kontak Nonhead
  • Air ProThermometer Non-kontak Nonhead
  • Air ProThermometer Non-kontak Nonhead
  • Air ProThermometer Non-kontak Nonhead
  • Air ProThermometer Non-kontak Nonhead

Thermometer Non-kontak Nonhead

Ing ngisor iki babagan hubungane Non-Infrared Thermometer sing gegandhengan karo Nonhead, Muga-muga bisa mbantu luwih ngerti Non-contact Forehead Infrared Thermometer.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Thermometer Non-kontak Nonhead

Piramidatermotor bathuk non-kontak dirancang kanggo pangukuran awak lan bathuk bayi. Piranti kasebut asring digunakake kanggo ngukur suhu babybottle utawa bathtub, utawa kamar (nggunakake fungsi suhu permukaan).


Fitur sakaThermometer inframerah infèksi non-kontak

Pangukuran non-kontak tliti

Pangguna bisa dipilihutawaunit suhu

Optional BodyutawaSurface temperature

Nilai alarm suhu bisa disetel

Bisa nyimpen data pangukuran 32 pungkasan

Penylametan data lan mati

Pilihan otomatis lan resolusi layar kanthi cepet ing 0.1(0,1)

Tampilan lampu latar LCD


Informasi Keamanan

Thermometer inframerah infèksi non-kontakmung kanggo tujuan sing ditulis ing manual iki.

Thermometer inframerah infèksi non-kontak mung bisa digunakake ing anenvironment of +10kanggo +40.

Aja mbabarake thermometer ing electricshock.

Aja mbabarake total total termometer ing ndhuwur +50utawa ing ngisor iki - 20 .

Aja nggunakake piranti ing lingkungan sing asor relatif luwih saka 85%.

Do not use this equipment near strong electromagnetic fields, such aswireless phonesutawamobile phones.

Jaga piranti ora adoh saka banyu lan panas, kalebu sinar srengenge langsung.

Do not droputawastrike the device. Do not use it if it is damaged.

Covering your forehead with hair, sweat, hatutawascarf may affect the accuracy of the measurement. (See Article 10).

Terus jarak pangukuran ing 3 ~ 5cm (waca Artikel 10).

Termometer awak kudu ditinggalake ing ruangan suwene 15 nganti 20 menit sadurunge digunakake.

Sawise bathuk ditutupi faktor kringet, bisa uga akurasi pangukuran. Tulung ukur suhu konco kuping (deloken Pasal 10). Ngresiki kaca kanthi swab katun dibungkus kanthi alkohol 75%.

Saran

Gelas pelindung ing lensa minangka bagean termometer sing paling penting lan rapuh, priksa manawa sampeyan njaga kanthi becik.

Aja ngisi batre sing ora bisa mbayar maneh, aja diobong.

Do not expose the thermometer to sunlightutawawater. If the problem persists, please contact our customer service.











Panas Tags: Thermometer Non-Hubungi Termotor, Produsen, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Rega, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.