Ora Thermometer inframerah Sentuh Tanpa Duwe
  • Air ProOra Thermometer inframerah Sentuh Tanpa Duwe
  • Air ProOra Thermometer inframerah Sentuh Tanpa Duwe
  • Air ProOra Thermometer inframerah Sentuh Tanpa Duwe
  • Air ProOra Thermometer inframerah Sentuh Tanpa Duwe
  • Air ProOra Thermometer inframerah Sentuh Tanpa Duwe
  • Air ProOra Thermometer inframerah Sentuh Tanpa Duwe

Ora Thermometer inframerah Sentuh Tanpa Duwe

Ing ngisor iki yaiku babagan Termometer No Touch Forehead Infrared Thermometer, aku pengin mbantu luwih ngerti Ora Thermometer Thermometer Tanpa Tutul.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Ora Thermometer inframerah Sentuh Tanpa Duwe

Thermometer Tanpa Sentuh Tanpa Tutul dirancang kanggo pangukuran awak lan bathuk bayi. Piranti kasebut asring digunakake kanggo ngukur suhu babybottle utawa bathtub, utawa kamar (nggunakake fungsi suhu permukaan).


Fitur sakaOra Thermometer inframerah Sentuh Tanpa Duwe

Precision ora ngukur tutul

Pangguna bisa dipilihutawaunit suhu

Optional BodyutawaSurface temperature

Nilai alarm suhu bisa disetel

Bisa nyimpen data pangukuran 32 pungkasan

Penylametan data lan mati

Pilihan otomatis lan resolusi layar kanthi cepet ing 0.1(0,1)

Tampilan lampu latar LCD


Informasi Keamanan

Ora Thermometer inframerah Sentuh Tanpa Duwemung kanggo tujuan sing ditulis ing manual iki.

Ora Thermometer inframerah Sentuh Tanpa Duwe mung bisa digunakake ing anenvironment of +10kanggo +40.

Aja mbabarake thermometer ing electricshock.

Aja mbabarake total total termometer ing ndhuwur +50utawa ing ngisor iki - 20 .

Aja nggunakake piranti ing lingkungan sing asor relatif luwih saka 85%.

Do not use this equipment near strong electromagnetic fields, such aswireless phonesutawamobile phones.

Jaga piranti ora adoh saka banyu lan panas, kalebu sinar srengenge langsung.

Do not droputawastrike the device. Do not use it if it is damaged.

Covering your forehead with hair, sweat, hatutawascarf may affect the accuracy of the measurement. (See Article 10).

Terus jarak pangukuran ing 3 ~ 5cm (waca Artikel 10).

Termometer awak kudu ditinggalake ing ruangan suwene 15 nganti 20 menit sadurunge digunakake.

Sawise bathuk ditutupi faktor kringet, bisa uga akurasi pangukuran. Tulung ukur suhu konco kuping (deloken Pasal 10). Ngresiki kaca kanthi swab katun dibungkus kanthi alkohol 75%.

Saran

Gelas pelindung ing lensa minangka bagean termometer sing paling penting lan rapuh, priksa manawa sampeyan njaga kanthi becik.

Aja ngisi batre sing ora bisa mbayar maneh, aja diobong.

Do not expose the thermometer to sunlightutawawater. If the problem persists, please contact our customer service.











Panas Tags: Ora Thermometer inframerah Tanpa Sentuh, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.