Warta

Kita seneng bisa nuduhake sampeyan babagan asil karya, berita perusahaan, lan menehi pangembangan sing tepat ing wektu lan janjian personel lan kahanan penghapusan.
  • Meh kabeh obyek sinar sinar infra (sampeyan ora bisa ndeleng utawa ndemek, amarga jarak frekuensi ing njaba katon mripat manungsa). Nalika Paket Keamanan njupuk thermometer inframerah lan bathuk ing bathuk, sensor ing bedhil bisa ngonversi sinyal radiasi inframerah dadi sinyal listrik miturut energi inframerah sing dipancalake dening bathuk, lan banjur sirepake amplifier lan sirkuit proses sinyal, lan tindakake Sawise algoritma tartamtu lan target emissivity didandani, mula bisa diowahi dadi nilai suhu target sing diukur.

    2020-08-12

  • Termometer inframerah umume mbutuhake pangukuran ing suhu sekitar 16-35 ° C. Yen suhu sekitar kurang saka 16 ° C.

    2020-08-04

  • Kanggo pirang-pirang pasien umur tuwa lan tuwa utawa pasien sing nandhang penyakit ambegan, terapi oksigen bisa ngidini supaya luwih akeh oksigen murni uga luwih migunani kanggo pemulihan awak lan terapi oksigen. Mula, terapi oksigen wis dadi cara perawatan kesehatan kanggo akeh wong. Akeh wong sing uga pengin nggunakake Mesin Oksigen kanggo terapi oksigen, nanging kepiye tuku Mesin Oksigen?

    2020-08-04

  • Sarung tangan nitril sing bisa dilebokake kanthi lengkap ngisolasi virus, alus lan kepenak, tangan bisa obah kanthi bebas! Sertifikat sing cetha, netes, kanthi efektif ngisolasi kabeh jinis bakteri lan virus. Tangan minangka bagean sing paling kita gunakake saben dina, lan kita paling mungkin kena pengaruh bakteri lan virus. Nganggo sarung tangan bener nambah lapisan protèktif ing tangan!

    2020-07-31

  • Akademis Li Lanjuan ujar manawa alkohol kanthi konsentrasi sekitar 75% bisa mateni koronavirus anyar. Produk alkohol kayata wain alkohol, semprotan alkohol, lan sanitizer tangan alkohol wis rusak. Produk uga kagum lan kakehan. Produk alkohol bisa diarani minangka barang sing paling akeh digarap liyane saka topeng. Antarane wong-wong mau, amarga omben-omben udan alkohol cukup trep lan aman (semprotane alkohol duwe bebaya aman), ora mung bisa ngusapake tangan, nanging uga bisa ngilangi permukaan obyek sing luwih populer. Minangka tepat amarga panyuwunan 75% Wases Wet Wipes Alkohol wis mundhak, para palsu wis wiwit ana ing endi-endi.

    2020-07-30

  • Sarung tangan PVC sing bisa digunakake ing saben dinane digawe saka resin PVC, resin plasticizer, stabilizer, reducer viskositas, PU, ​​lan demineralized minangka bahan mentah utama, lan digawe liwat proses khusus.

    2020-07-23