Warta Industri

Cara nggunakake termometer inframerah?

2020-08-04

Termometer inframerahs umume mbutuhake pangukuran ing suhu sekitar 16-35 ° C. Yen suhu sekitar kurang saka 16 ° C, cara ing ngisor iki dianjurake:


Coba ngatur pangukuran ing jero ruangan utawa ing tenda, lan nimbang nambah peralatan pemanasan yen perlu; yen kahanan ora diidini, nalika ora dienggo, thermometer bathuk inframerah kudu diselehake ing lengen utawa ing inkubator, lan pangukuran kudu ditindakake kanthi cepet nalika digunakake;

Termometer inframerah

Akehtermometer inframerahs bisa digunakake sulih, lan cadhangantermometer inframerahdisimpen ing lingkungan sing dijaga panas.


Yen hawa ora adhem lan suhu sekitar kurang disaranake, luwih becik ngenteni luwih saka 2 menit sadurunge ngukur kanggo wong sing mlaku-mlaku ing njaba; nalika ngukur driver kanthi jendhela lan penumpang sing mbukak ing mobil, sampeyan bisa milih kanggo ngukur dhasar kuping, bangkekan lan bagean liyane.