Warta Industri

Sarung tangan sing nganggo medis Nil Nitrile, ngisolasi virus lan bakteri, wong diwasa lan bocah bisa nggunakake!

2020-07-31

Sajrone wabah kasebut, akeh wong sing nyembara kanthi ril, laju pesawat lan transportasi umum liyane; sanajan lagi numpak sepur, bis, lan lift kanggo kerja, ora ana sing ngerti nalika tangane kena infeksi.

Yen ngono, sampeyan ora sengaja, nanging gagal ngumbah tangane, mula akibate bakal cilaka!

 Sarung tangan nitril sing bisa diilangi

Sarung tangan nitril sing bisa diilangirampung ngisolasi virus, alus lan kepenak, tangan bisa obah kanthi bebas! Sertifikat sing netes, netes, kanthi efektif ngisolasi kabeh jinis bakteri lan virus. Tangan minangka bagean sing paling kita gunakake saben dina, lan kita paling mungkin kena pengaruh bakteri lan virus. Nganggo sarung tangan bener nambah lapisan protèktif ing tangan!

 

Sarung tangan nitril sing bisa diilanginduwe ciri khas hawa udara dhuwur. Dheweke minangka sarung tangan medis profesional lan bisa digunakake ing macem-macem industri kayata riset ilmiah, pamrosesan panganan, lan produksi instrumen presisi. Kekeliruan dhuwur bisa ngencengi tangan saka kontak karo jaba, saéngga nyegah tangane kena infeksi virus. Lan bakteri, muter peran protèktif sing apik banget.