Warta Industri

Sarung tangan PVC sing bisa digunakake lan sarung tangan PE sing dipecat, sampeyan isih bingung?

2020-07-23

Sing umumsarung tangan PVC nganggoing saben dinane digawe saka resin PVC paste, plasticizer, stabilizer, red viser viskositas, PU, ​​lan demineralized minangka bahan mentah utama, lan digawe liwat proses khusus.

 

Sarung tangan PVC sing bisa digunakakeora ngemot alergen; generasi bledug rendah, isi ion sing kurang; Rintangan kimia sing kuwat, resistensi pH tartamtu. Duwe kekuwatan tegangan sing kuat, resistensi tusukan, lan ora gampang dikethok; nduweni fleksibilitas lan sentuhan sing apik, gampang dienggo; duweni sifat anti-statis lan bisa digunakake ing lingkungan bledug.

 Sarung tangan PVC sing bisa digunakake

Sarung tangan PE sing bisa dienggo digawe saka bahan poliethelin kepadatan sing kurang (LDPE) lan bahan (kepadatan tinggi) (HDPE) kanthi aditif liyane. Nduwe transparansi sing dhuwur; sarung tangan duwe bukaan sing longgar, sing trep lan kepenak dipakai; lumahing ora rata utawa rata, wernane padhang, lan ketebalan seragam; bobot entheng, pangrasa tangan apik, rega murah, ora beracun lan ora mbebayani, iki minangka produk pelindung ekonomi sing umum.

 

Sarung tangan PE sing ora bisa digunakake biasane digunakake kanggo ngresiki kluwarga, pemeriksaan kimia, kebon pertanian, panganan, kebersihan lan perlindungan industri lan pertanian, pewarna rambut, ngrawat lan ngumbah, panganan (kayata mangan lobster, balung gedhe), lsp. gangguan saka ngumbah tangan.

 

Sarung tangan PVC sing bisa digunakakebiasane digunakake kanggo kerja rumah, elektronik, kimia, akuakultur, gelas, panganan lan pangreksan pabrik liyane, rumah sakit, riset ilmiah lan industri liyane, lan digunakake digunakake ing semikonduktor, komponen elektronik presisi lan instalasi instrumen lan operasi peralatan logam viscous, Dhuwur -Pasang instalasi produk lan komisi.