Warta Industri

Langkah-langkah kanggo nggunakake bathuk non-kontak inframerah

2020-07-18
Pancegahan kanggo nggunakakethermometer non-kontak sinambung:
1. Nalika ngukur suhu awak, instrumen kudu ditunjuk ing tengah bathuk lan ing ndhuwur tengah alis lan terus menegak. Bagean ukur ora bisa ditutupi rambut. Jarak antarane instrumen lan bathuk kira-kira 5-10cm.
2. Yen wong sing lagi uji coba asal saka papan ing ngendi suhu lingkungan pangukuran beda banget, dheweke kudu tetep ing lingkungan tes paling ora 30 menit lan ngenteni nganti suhu konsisten karo lingkungan sadurunge diukur, yen ora pangukuran. asil bakal kena pengaruh.
3. Kadhemen compresses ing bathuk pasien sing demam, kringet, lan langkah-langkah pendinginan liyane bakal nggawe pangukuran kasebut sithik, saengga sampeyan kudu ngukur ing kasus iki.
4. Lingkungan sekitar wong sing diuji kudu stabil lan ora bisa diukur ing papan kanthi arus udhara gedhe kayata penggemar lan toko udara.
5. Aja nggunakake instrumen ing njobo utawa ing panggonan kanthi srengenge sing kuwat.
6. Gelas pangayoman lensa ngarep rapuh, wenehi perhatian nalika nggunakake.

7. Aja ndemek lensa inframerah nganggo driji.

Non-contact Forehead Infrared Thermometer