Warta Industri

Apa aku kudu menehi perhatian nalika nggawa topeng sing bisa digunakake saben dinane?

2020-07-10

1. Paying imbangan banyu-minyak

 

Kaping pisanan, kita kudu ngerti, kenapa kulit kaya minyak? Kasunyatane, amarga kulit sampeyan cukup garing, awak ngudhuhake minyak supaya bisa melumasi kulit. Mesthi wae, iki uga ana gandhengane karo fase pribadi, wong sing duwe pori-pori gedhe luwih seneng kulit berminyak. Dadi apa sing kita lakoni ora kanggo ngilangi minyak, nanging kudu nggodeni banyu.

 

 topeng

2. ngresiki kulit ing wayah wengi

 

Nalika kita mulih lan lepastopeng, siji bab sing kudu ditindakake yaiku kanggo ngresiki kulit "kanthi lengkap". Cuci bakteri lan lenga ing kulit. Ing wektu sing padha, gawe banyu kanthi bener.

 

3. Pijet kulit nganti 15 menit

 

Pijet kulit nalika utawa sawise ngumbah pasuryan sampeyan. Iki bisa ngenthengake lemes amarga disandhangtopengsedina, lan bisa ningkatake getih getih kulit lan sirkulasi limfatik, sing mbantu kulit njaga wujud sing enom lan apik. Bisa uga nyegah kukul lan malah bintik-bintik.