Warta Industri

Aja cepet-cepet mbusak topeng, bebaya sing didhelikake isih ana

2020-07-10

Sanajan wis ngembangake kebiasaan sing becik kanggo nyandhangtopengs sajrone epidemi, nanging kanthi suhu saya tambah, nganggotopengs wis tambah akeh lan ora kepenak, mula akeh wong sing bisat ngenteni kanggo njupuktopengslan metu kanthi ora sadar. Nafas udhara seger.

 

Elingi kabeh: Doncepet-cepet kanggo mbusaktopeng, bebaya sing didhelikake iki isih ana!

 

Saliyane mode transmisi sing beda-beda, koronavirus anyar uga duwe kaslametan sing kuwat. Miturut riset, virus iki bisa urip sajrone limang dina suwene ing lingkungan sing cocog. Saiki, suhu ing pirang-pirang papan nglayang luwih saka 20 derajat, saengga mupangat kanggo kaslametan virus. Yen sampeyan ngilangitopenging wektu iki, sampeyan bakal kena infeksi sawetara koronavirus anyar sing manggon ing papan umum, sing bakal nyebabake kesehatan.

 topeng

Although the epidemic situation has been effectively controlled, in other countries, the epidemic situation is still relatively serious, so we can see reports of imported cases abroad. Although the state has made great efforts to detect foreign importers, it is inevitable that there will be some fish that are missing from the net, so the hidden dangers of the epidemic always exist, so we cannocepet-cepet kanggo mbusaktopeng.

 

Dadi ing kahanan apa kita bisa ngilangitopeng? Babagan masalah kasebut, Dewan Negara uga menehi saran sing cocog. Ora prelu nganggo sandhangantopengs nalika sampeyan lagi ing omah, ing kegiatan ruangan tanpa wong kumpul, lan ing papan kanthi ventilasi sing apik lan personel sing ngeculke. Nanging, kudu dielingake yen sampeyan ana ing wilayah medium- utawa kanthi risiko dhuwur, dianjurake kanggo nyandhangtopenging papan liya kajaba ora nganggo sandhangan atopengning omah.