Warta Industri

Komposisi lan pilihan sandhangan protèktif

2020-06-11

Sandhangan proteksikasusun saka pucuk, celonone, topi, lan sapiturute, lan dirancang kanggo ukuran lan bentuk sing cocog. Ukuran lan bentuk desain lan metode gabungan adhedhasar kanthi gampang ngalang-alangi gangguan saka bahan sing mbebayani. Bisa dadi struktur sepotong utawa struktur pamisah. Struktur sakasandhangan protèktifkudu cukup, gampang dilebokake lan diilangi, lan rapet.

 

Ing perawatan situs kebocoran kimia lan keracunan, fungsisandhangan protèktifyaiku nyedhiyakake proteksi penghalang kanggo staf situs saka kena pengaruh bahan kimia sing mbebayani lan gas sing mbebayani, bledug, asap, lan kabut ing udara.


According to the type of poison source and environmental conditions, the chemical accident site will be divided into hot zone, warm zone and cold zone. The protection required in each zone is different. The sandhangan protèktif used in one zone cannot be used in other zones.


Pilihan sakasandhangan protèktifkudu adhedhasar pertimbangan lengkap babagan jinis bocor, mode eksistensi, kahanan lingkungan lan konsentrasi. Kanggo ngarsane bahan-bahan gas sing bisa corrosive (uap, bledug, asap, lan sapiturute), sandhangan protèktif must have corrosion resistance, high isolation efficiency, certain waterproofness and bodysuits, and the cuffs and trousers have good adhesion For non-evaporable solid or liquid chemicals, you only need to wear sandhangan protèktif with a certain isolation efficiency.


Pilihan sakasandhangan protèktifbisa ngrujuk parameter teknis lan ruang lingkup aplikasi ing manual produk.