Warta Industri

Cara milih topeng bocah

2020-06-10

Para ahli nyatakake yen nganggo topeng kaya nyetel "penghalang saringan" menyang sistem pernapasan sampeyan. Iki alangan kudu ngalangi partikel, tetesan, lan saliyane ambegan. Utamane paru-paru bocah sing rada ringkih, lanbocah-bocah maskernyandhang kanthi suwe luwih dhisik butuh ventilasi sing nyaman.

Cegahan

(1) Sadurunge nganggo, bocah kudu maca lan ngerti instruksi kanthi ati-ati kanthi bantuan wong tuwa supaya bisa nggunakake peralatan pelindung ambegan sing bener;

(2) Para wong tuwa kudu tansah nggatekake babagan nyandhangbocah-bocah masker. Yen bocah rumangsa ora kepenak nalika nganggo topeng, mesthine bisa nyetel utawa mungkasi nggunakake wektu;

(3) Amarga beda kanggo tuwuh lan pangembangan bocah, dhuwur, cendhak, lemu, tipis, lan liya-liyane duwe pengaruh gedhe kanggo pasuryan, isih ora ilmiah milih miturut umur. Iku mung kanggo referensi. Para wong tuwa milih lan milih sawise nyoba bocah-bocah. Topeng sing pas karo ukuran pasuryan yaiku solusi sing paling apik.

(4) Amarga saka ukuran cilikanake face, it cannot fully close to the edge of the adult population mask. It is not recommended that anake wear an adult population mask with tightness requirements.