Warta Industri

Hal-hal sing butuh perhatian kanggo nggunakake thermometer inframerah (bedhil)

2020-06-10
Sajrone pencegahan lan kontrol wabak, panggunaan kader akar umbithermometer inframerah non-kontak (bedhil)kanggo ngukur suhu ing checkpoints. Sampeyan ditemokake yen operasi sing ora bener bakal nyebabake pangukuran suhu sing ora akurat, kanthi serius mengaruhi efisiensi karya pencegahan lan kendharaan ngarep, lan kanthi gampang nggawa risiko keamanan sing didhelikake kanggo nyegah lan ngontrol. Dheweke wis bola-bali nglatih liwat penyelidikan online, ngubungi manufaktur, lan ngerti cara operasi personel medis tugas, lan ngrampungake papat poin kanggo menehi perhatian babagan panggunaanthermometer inframerah non-kontak (bedhil).

Pay manungsa waé kanggo penebat termal thermometer

Termometer inframerah (bedhil)duwe syarat sing cukup dhuwur ing lingkungane. Lingkungan kerja sing paling apik yaiku 16â "35 nganti 35â" ƒ. Yen suhu kurang saka 10â "ƒ, pangukuran suhu bakal salah ditulis. Ing lingkungan suhu sing sithik, pangukuran suhu luwih gampang nyimpang. Iki mbutuhake personel tugas kanggo "anget" thermometer (dilebokake ing ngisor armpit utawa ing panggonan sing anget), supaya lingkungan hawa sithik suhu sithik utawa srengenge langsung, supaya ora bisa nyimpang ing pangukuran suhu. .


Pilih lingkungan lan lokasi sing bener

Nalika bathuk njaba kadhemen, ingthermometer inframerah (bedhil)bisa uga ora bisa ndeteksi suhu utawa nampilake suhu ing ngisor 36 â "ƒ. Personel kanthi tugas bisa komunikasi karo wong akeh. Disaranake menyang pamriksan (mesthekake suhu sekitar) kanggo ngukur suhu bagean kulit (ing jero bangkekan utawa gulu) sing ditutupi sandhangan utawa selendang. Thermometer paling 3cm adoh saka kulit. Pilih suhu lan lingkungan sing bener, lan asil pangukuran bakal luwih cedhak karo suhu awak nyata.

Gunakake kanthong thermometer kaca

Digabungake karo gejala lan manifestasi radhang paru-paru anyar, ilmiah ngenali pasien demam sawise perawatan pendhem kayata kompres adhem lan kringet. Sajrone pangukuran, priksa manawa mriksa mriksa kahanan mental para panguji, manawa pasuryane ora kepenak; apa ana sing nyuwek, wahing, kemetungan irung, kangelan ambegan, lemes lan gejala liyane. Sawise ditemokake, gunakake thermometer kaca (utawa termometer elektronik) kanggo pangukuran ulang.