Busana Perlindhungan Kesehatan
  • Air ProBusana Perlindhungan Kesehatan

Busana Perlindhungan Kesehatan

Busana Perlindhungan Kedokteran Kanggo pamisahan umum ing departemen pasien pasien, pendhapa lan ruangan pemeriksaan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng produk:Busana Perlindhungan Kesehatan
Nomer produk:8010101
nggunakake lntended:Digunakake kanggo ngisolasi umum ing departemen pasien pasien, pendhapa lan ruas pemeriksaan.
Katrangan produk:Bahan kasebut digawe saka 60% PP + 40% kain non-tenunan PE. Bahan kasebut nduweni karakteristik Ketahanan banyu, resistensi permeatlon getih ketahanan permaasi, yaiku kekuatan pecah ora ana bau sing aneh, lan liya-liyane.
Productmodel:Gaya Gaya
Produkpesifikasi:160ï¼ Sï¼ ›165 / M170ï¼ Lï¼› 175 / XL; 180ä »¥ XLï¼› 185 / XXXL
Miturut angka sampeyan, milih gaun pamisahan sing cocog kanggo mesthekake yen ana cukup ruang kanggo pakaryan sing trep


Spesifikasi

Perusahaan (cm)

Length
Dhadha
Dawane lengan
Bungkus
Kaki cangkem
160 / S
165 120 84 18 24
165 / M
169 125 86 18
24
170 / L
173 130 90 18 24
175 / XL
178 135 93 18
24
180 / XXL
181 140 96 18 24
185 / XXXL 188 145 99 18

24

Nomer implementasine standar EN14126:2003+ ACI2004
Panyimpen:Sampeyan kudu disimpen ing lingkungan sing garing, ventilasi lan ora corrosive, adoh saka geni lan inflammables
Cegahan:
1. Mangga tindakake watesan panggunaan lan panggunaan produk iki nalika nggunakake. Pangguna kudu ngadili apa produk iki cocog kanggo kesempatan tartamtu. Yen panggunaan ngluwihi watesan panggunaan lan panggunaan produk iki, kita ora njamin jaminan utawa nanggung tanggung jawab sing ana gandhengane.
2.Pencegahan supaya srengenge langsung.
3. Produk iki lebur udakara 135 derajat Celsius. Mangga elinga supaya ora mbukak geni lan sumber panas nalika nggunakake
4. Ora ngumbah, ngumbah bakal mengaruhi efek protèktif.
5. Aja wesi, cuci mesin utawa garing.
6. Produk iki kanggo panggunaan siji-wektu. Kirimake properti kasebut miturut peraturan nasional sing relevan babagan pembuangan polusi sawise nggunakake Produsen: Ningbo Snowwolf Outdoor Apparel Co .. Ltd
Produsen:Ningbo Snowwolf Ruangan Pakaian Co, Ltd.
Alamat:Kampung Gao Qiao, Pekan Gao Qiao, Kecamatan Haishu, Kota Ningbo, Provinsi Zhejiang. China
Tel:86-0574-87831668
Tanggal produksi: Deleng sertifikat kualitas kanggo rincian.
Kesahihan produk: Panggunaan tunggal, ora stabil, pperiod panyimpenan yaiku 3 taun.
Pandhuan kasebut ditulis ing tanggal 8 April 2020.
Waca pandhuan sadurunge digunakake.

Panas Tags: Busana Perlindhungan Medis, Produsen, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.