Gaun Perlindhungan Kedokteran
  • Air ProGaun Perlindhungan Kedokteran
  • Air ProGaun Perlindhungan Kedokteran
  • Air ProGaun Perlindhungan Kedokteran
  • Air ProGaun Perlindhungan Kedokteran
  • Air ProGaun Perlindhungan Kedokteran

Gaun Perlindhungan Kedokteran

Tutup Gaun Perlindhungan Kesehatan Medis bisa lipat, trep kanggo simpen lan nggawa.Makai Gaun Protective Protective Gain menehi entheng, efektif, kepenak lan Permeabilitas Tali elastis luwes lan macem-macem ukuran kanggo macem-macem beda kanggo wong sing beda. Gaun Proteksi Perlindhungan Proteksi bisa nyenengake. lan bisa dicocogake karo bentuk pasuryane, sanajan digunakake karo peralatan pelindung pribadi liyane, kayata topeng, helm safety, muffs kuping utawa goggles.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Jeneng produk: Gaun Perlindhungan Kedokteran

· Disengaja: Digunakake kanggo pengasingan umum ing departemen pasien pasien, pendhapa lan ruangan, lsp.

â € ¢ Katrangan produk: Isine bahan 60% PP + 40% kain non-tenunan PE. Bahan kasebut nduweni ciri tahan banyu, resistensi permeasi getih, resistensi permeasi alkohol, kekuatan pecah sing dhuwur, ora ana bau aneh, lan liya-liyane.

· Productmodel: gaya Siam

"Spesifikasi produk: 160 / S; 165 / M; 170 / L; 175 / XL; 180 / XXL; 185 / XXXL Miturut tokoh sampeyan, milih gaun pamisahan sing cocog kanggo mesthekake yen ana papan kanggo gerakan lan pakaryan sing trep.


â € ¢ Nomer standar implementasine: EN14126: 2003+ AC: 2004

â € ¢ Panyimpen: Gaun Perlindhungan Medis Langsung kudu disimpen ing lingkungan non-corrosive lan ventilated lan lingkungan sing gampang garing.

â € ¢ Langkah-langkah: 1.Priksa kanthi tliti kanthi tliti babagan panggunaan lan panggunaan Gown Protective Protective Gown nalika nggunakake. Pangguna kudu ngadili apa produk iki cocog kanggo kesempatan tartamtu. Yen panggunaan ngluwihi watesan panggunaan lan panggunaan produk iki, kita ora entuk jaminan utawa nanggung tanggung jawab sing ana gandhengane.

2. Aja nganti srengenge langsung.

3. Gaun Perlindhungan Kedokteran Gaun cair ing 135 derajat Celsius. Mangga dielingake supaya ora adoh saka geni lan sumber panas nalika nggunakake.

4. Ora ngumbah, ngumbah bakal mengaruhi efek protèktif.

5. Aja wesi, cuci mesin utawa garing.

6. Gaun Busana MedicalProtektif ditrapake sepisan. Mangga copot kanthi bener miturut peraturan nasional sing relevan babagan pembuangan polusi sawise dienggo.

â € ¢ Tanggal produksi: Deleng sertifikat kualitas kanggo rincian.

â € ¢ validitas produk: Panganggone tunggal, ora stabil, wektu panyimpenan yaiku 3 taun.

â € ¢ Mangga maca pandhuan sadurunge digunakake.







Panas Tags: Gaun Perlindhungan Kesehatan Medis, Produsen, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.