Goggles Antivirus Protective Medical
  • Air ProGoggles Antivirus Protective Medical
  • Air ProGoggles Antivirus Protective Medical

Goggles Antivirus Protective Medical

Goggles Antivirus Medical Protective, minangka bentuk eyewear pelindung sing biasane nutupi utawa nglindhungi wilayah sing ngubengi mripat supaya nyegah partikel, banyu utawa bahan kimia saka mripat. Sing digunakake ing laboratorium kimia lan nggawe kayu.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Goggles Antivirus Protective Introductonof

Karakteristik:

-Anti-wedhok lensa polikarbonat
- Anti-goresan
- Pigura pasuryan alus (papat ngarep lan posisi luwes kanggo pasuryan individu)
- Pita elastis sing bisa luwes (kanthi bolongan kacamata ing sikil kaca, tangkas lan kepenak)
- Wawasan lapangan akeh
- Fit gaya sing cocog (kacamata bisa dipakai)
- Desain ventilasi

- Goggles Antivirus Protective Medical kanthi opacity lengkap kanggo nggarap penyemprot cair lan kimia, lapisan kedut uap lan lensa tahan calar njaba.
- Gelas dirancang kanggo nglindhungi saka fluidexplosion panas lan kimia.

- Bisa dipasang liwat kaca spek.

- Cocog kanggo fasilitas kimia laboratorium labor.

- Gelas kasebut nganggo lensa adedicated kanggo bahan kimia, nyegah gantos karo kaca tingal.
- Rintangan mekanik menehi resistensi dhuwur kanggo karusakan mekanik.
- Perlindhungan UV luwih apik tinimbang standar kasebut.

- lapisan sing ngalangi saka ora kumpul ing lensa.


Napa milih kita?

1. Kesehatan Proteksi Antivirus Gogglesare Protective multifunctional, anti banyu lan tahan-tahan. Dheweke bisa ngalangi kecelakaan titisan lan cidhi sing ana ing sisih pinggir saka granule pasir.

2. lensa polikarbonat sing jelas, efek visual sing apik, pamblokiran UV sing efektif. Gogglescan sing apik banget bisa nyuda risiko paningkatan mata, menehi sela lingkungan.


Rencana 3.Hinisisasi, pigura kacamata aman ismade saka PC entheng. Konstruksi bungkus nyedhiyakake papan sing tepat lan sampurna. (Ana cukup ruang ing Goggles Protective Antivirus Proteksi, sing ora bakal mengaruhi sampeyan nganggo jinis kaca tingal liyane).

Panas Tags: Goggles Antivirus Medical Protective, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.