Tutup Sepatu Sepatu Kesehatan Medis
  • Air ProTutup Sepatu Sepatu Kesehatan Medis

Tutup Sepatu Sepatu Kesehatan Medis

Tutup Kasut Kesehatan medis sing digawe saka serat poliester lan film TPU. Bahan kasebut nduweni properti rintangan sing apik, resistensi banyu, resistensi permeasi getih, resistensi permeasi alkohol, kekuatan pecah dhuwur, ora ana bau sing khas lan ciri liyane. Kanthi efektif bisa ngalangi penembusan cairan awak, partikel bledug udhara lan mikroorganisme. Sing aman lan trep digunakake, bisa nglindhungi sing nganggo nganggo ancaman infeksi, lan bisa uga digunakake kanggo sikil lan sikil saka bahan sing mbebayani. Ora resik, nganggo.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Tutup Kasut DisposableMedikal

Manual instruksi

â € ¢ Jeneng produk: Tutup Kasut Medical sing Disposable

â € ¢ Dienggo: digunakake dening institusi medis personel medis kanggo nyegah kontak karo pasien sing kena infeksi, getih, cairan awak, sekresi, lan liya-liyane,

â € ¢ Productspecification: ukuran rata-rata

Spesifikasi

Dawane Sepatu Ukuran

Dhuwur Ukuran Sepatu

Mulut Tutup Kasut

Puttee dawa

Lebar Puttee

Ukuran Rata-rata

35cm

45cm

12cm

50cm

3cm

Penyimpangan

± 2cm

± 2cm

± 1,5cm

± 2cm

± 1cm



â € ¢ Panyimpen: Sampeyan kudu disimpen ing lingkungan sing garing, ventilasi lan ora corrosive, sumber geni lan inflammables.


â € ¢

1.Priksa kanthi tliti watesan panggunaan andusage produk iki nalika nggunakake. Pangguna kudu ngadili apa produk iki cocog kanggo kesempatan tartamtu. Yen panggunaan ngluwihi watesan panggunaan andusage produk iki, kita ora njamin jaminan utawa tanggung jawab sing ana gandhengane.

2.Pepasang surya srengenge langsung.

3.Troduksi iki cair udakara 135 derajat Celsius. Mangga elinga supaya ora nylametake saka geni lan sumber panas nalika nggunakake.

4. Ora ngumbah, ngumbah bakal mengaruhi efek mbesuk. 5.Jangan wesi, cuci mesin utawa garing.

6.Produksi yaiku kanggo nggunakake siji-wektu. Mangga culake kanthi bener miturut peraturan sing relevan babagan pembuangan polusi sawise dienggo.


â € ¢ Dateproduksi: deleng kemasan njaba kanggo rincian.

â € ¢ Validityperiod produk: panggunaan kaping lan wektu panyimpenan yaiku 3 taun.

â € ¢ Pènget: wacanen maca manual instruksi sadurunge nggunakake!



Panas Tags: Tutup Kasut Kesehatan Medis, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.