Tutup Sepatu Sepatu Isolasi Kesehatan
  • Air ProTutup Sepatu Sepatu Isolasi Kesehatan
  • Air ProTutup Sepatu Sepatu Isolasi Kesehatan
  • Air ProTutup Sepatu Sepatu Isolasi Kesehatan

Tutup Sepatu Sepatu Isolasi Kesehatan

Tutup Sepatu Sepatu Kesehatan Medis bisa digunakake dening personel medis ing institusi medis kanggo nyegah kontak getih, cairan awak, sekresi, dll.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Tutup Sepatu Sepatu Isolasi Kesehatan

Manual instruksi

â € ¢ Productname: Tutup Sepatu Sepatu Medical


â € ¢ Disengaja: digunakake dening personel medis ing institusi medis kanggo nyegah kontak karo pasien infeksi infeksi virus, cairan awak, sekresi, lan liya-liyane,

ando tumindak minangka penghalang lan perlindungan.


â € ¢ Keterangan tutup kasut medis medhis Bahan digawe saka 65% PP + 35% kain non-tenunan PE. Bahan kasebut nduweni properti rintangan, waterresistance, resistensi permeasi getih, resistensi permeasi alkohol, kekuwatan tinggi, ora ana bau lan ciri liyane. Kanthi caneffectively ngalangi penembusan cairan awak, partikel bledug andmicroorganisme. Sing aman lan trep kanggo nggunakake, bisa nglindhungi pakaian kanthi efektif saka ancaman infeksi, lan uga bisa digunakake kanggo bahan sikil lan sikil saka bahan sing ora nyenengake. Ora resik, nganggo.

â € ¢ Productspecification: Ukuran rata-rata

Spesifikasi Spesialis Sepatu Dawa Sepatu Sepatu Ketinggian Dhuwur Ukuran Ketutup Ukuran jembar Puttee Puttee

Spesifikasi

Panjang Kasut

Dhuwur Kasut

Cahya Kasut

Putteelength

Putteewidth

Rata-rata

35cm

45cm

12cm

50cm

3cm

Penyimpangan

± 2cm

± 2cm

± 1,5cm

± 2cm

± 1cm


â € ¢ Panyimpen: Sampeyan kudu disimpen ing lingkungan garing, ventilasi lan ora corrosive, adoh saka sumber-sumber geniflammables.

â € ¢

1. Priksa manawa nggunakake watesan lan panggunaan produk iki nalika nggunakake.Users kudu menehi hakim apa produk iki cocog kanggo kesempatan sing spesifik. Yen panggunaan ngluwihi watesan panggunaan lan panggunaan produk iki, kita ora njamin jaminan utawa nanggung tanggung jawab sing ana gandhengane.

2.Pencegahan supaya srengenge langsung.

3. Produk iki lebur udakara 135 derajat Celsius. Coba elinga supaya ora gampang mbukak geni lan sumber panas nalika nggunakake.

4. Ora ngumbah, ngumbah bakal mengaruhi efek protèktif.

5.Jangan wesi, cuci mesin utawa garing.

6. Tutup sepatu sepatu manikam kanggo panggunaan siji-wektu. Mangga copot kanthi bener miturut peraturan nasional sing relevan babagan pembuangan polusi sawise dienggo.


â € ¢ Dateproduksi: deleng kemasan njaba kanggo rincian.

â € ¢ Validityperiod produk: panggunaan kaping lan wektu panyimpenan yaiku 3 taun.

â € ¢ Pènget: wacanen maca manual instruksi sadurunge nggunakake!




Panas Tags: Tutup Sepatu Sepatu Medhot, Produsen, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.