Sarung tangan Latex
  • Air ProSarung tangan Latex
  • Air ProSarung tangan Latex
  • Air ProSarung tangan Latex

Sarung tangan Latex

Sarung tangan Latex: Permukaan anti skidding, ora gampang tiba.Hasil teknis sing dibuwang lan sarung tangan anti-alergik.Latex: Gampang kanggo nyandhang lan nyerep, migunani ing pirang-pirang papan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Karakteristik Sarung tangan Latex:

1. Gampang disandhang, elastis lan ora ana ambune
2.Kualitas nyedhiyakake kepenak lan pas alami
3. ambidextrous lan nganggo
4. Ora ana sisa kimia
5. Gampang kanggo nembus, awet, nolak asam, alkali, minyak, kotoran, suhu dhuwur lan medium kimia khusus.


1.Durable & Stretchable. Kanggo nggunakake siji, permukaan tekstur mikro.
2.Pembangan gratis.

3.Ambidextrous, rollcuff, gampang dilebokake lan diilangi, panglipur paling dhuwur. Rampung, anti-tuwa, anti banyu, perlindungan lingkungan, ora beracun lan ora ana ambune, lemes.
4. Ora gampang nembus, awet, tahan asam, alkali, minyak, kotoran, hightemperature lan medium kimia khusus. Kekandelan sing cukup.
5.Pilih fleksibilitas lan babagan amba, nyandhet bali menyang asile asli kanthi gampang, suwene wektu kanggo nyandhang, amarga nyebabake kekirangan sithik.

 

1.Pasah, kenyamanan lan pangayoman lateks cocog kanggo macem-macem jinis pakaryan.

2.Bideks asli, lentur lan nyaman kanggo nyandhang.

3.Comorrable lan entheng, operasi fleksibel.
4. Ekonomi lan awet, kanthi macem-macem panggunaan.

5.Perfect kanggo bisnis layanan panganan lan ngatasi panganan Ningkatake worken Internasional karo panganan pol sing nganggo nganggo sarung tangan latek. Kesempatan forfood apik, utawa kanggo masak ing pawon sampeyan dhewe, utawa ngrewangi panganan ing gereja.

sarung tangan bermutu tinggi, Bahan murni berkualitas tinggi. Sarung tangan latek kalebu kualitas paling dhuwur, lan dijamin supaya ora gampang nyuwek, nyaman lan sentuhan langsung, gampang dipakai, ora ana bolongan lan bocor. Yen sampeyan tuku kanthi akeh, sampeyan bakal entuk kualitas paling apik kanggo regane sing murah.

6. Multipurpose & Convenient: food safe stretch latexgloves cocog kanggo aplikasi tugas cilik kayata layanan pangan, ngresiki lan kabutuhan umum liyane. Diwenehi lingkungan kerja sing resik kanthi sarung tangan polos sing bisa disedhiyakake, mangan panganan sing adhem kayata BBQ, ngresiki lan apa wae sing ora pengin reged tangane.


Gunakake Pandhuan & Peringatan:
â € ¢ Bisa uga nyebabake gatal, ruam, lan liya-liyane amarga beda kabiasaan.
â € ¢ Pesthekake saka geni, banyu nggodhok sing umure luwih saka 60ºC.
â € ¢ Aja nggunakake wektu suwe ing konsentrasi obat-obatan lan pelarut (Gasorinn, bennjinn). Sarung tangan bisa uga inflasi, osmosis lan hardening.
â € ¢ Sarung tangan akeh break utawa duwe bolongan nalika kontak karo alat sing cetha kayata alat nglereni.
â € ¢ Kanggo nyegah bocor, aja simpen sarung tangan ing srengenge langsung lan suhu dhuwur lan papan sing lembab.
â € ¢ Aja nggunakake baleni kanggo sanitasi.
â € ¢ Cuci kanthi cepet yen kontak karo lenga sayur-sayuran utawa lenga liyane.

Panas Tags: Sarung tangan Latex, Produsen, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.