Topeng Wajib Putih Putih Dikecil nganggo kothak
  • Air ProTopeng Wajib Putih Putih Dikecil nganggo kothak
  • Air ProTopeng Wajib Putih Putih Dikecil nganggo kothak
  • Air ProTopeng Wajib Putih Putih Dikecil nganggo kothak

Topeng Wajib Putih Putih Dikecil nganggo kothak

Topeng Wajib Bodhongan Kencong Putih Kanthi Box digawe saka bahan sing ramah lingkungan, bukti kelembapan, ora beracun, ora ngganggu, alus lan kepenak. Pola sing nggambarake apik lan apik banget, sing ndadekake migunani lan modis telinga sing apik lan apik, supaya ora bisa ditinggalake ing pasuryan sampeyan sawise ngilang, gampang kanggo nyandhang lan dilalekake.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



Produksi lan Penjualan:

1) Topeng Praupan Kasedhiya Profesional Putih Kanthi Produsen Box.

2) Regane regane, nawakake diskon kanthi jumlah sing akeh.

3) Garansi kualitas lan layanan sawise-jual sing sampurna.

4) Garis produksi efisien lan jumlah produksi stabil.



Fitur:

1.Mikir lan Nafas

Topeng Wajib Dispakai Putih Kanthi Box sing digawe saka kain sing ditenun nganggo kulit sing apik, topeng iki entheng lan kepenak, ora nganggo dandanan nganggo wajah sampeyan.


Topeng Wajah Dispable Putih Kanthi Kencan Filter 95%

Indikasi efisiensi panyaring luwih ndhuwur 95%, pencegahan bledug sing efektif, industri PM2.5, gas sing ngganggu, jerebu, partikel

prakara, alergi, serbuk sari, ekzos mobil, lan liya-liyane.


3.Rancang Desain Keuntungan Wajib Dilucur Putih Kanthi Box

Bahan sing ramah lingkungan kanthi diadopsi. Desain klip jembatan irung bisa diatur kanthi paling trep miturut bentuk pasuryan sing beda. Subang telinga ora bisa digambar lan ora gampang ngeculake. Apik banget pasuryan sing pas banget.


4.WonggoUntuk Tutup Wajib Dispup putih Kanthi Kotak Kanthi Box

Kegiatan ruangan digunakake, dekorasi omah, proyek DIY, bangunan, drywallsanding, reresik, ngolah kebon, sawise nyoba, kabeh efisiensin saringan ana luwih saka 95%, pencegahan bledug sing efektif, industri PM2.5, irritantgas, jerebu, masalah partikel, alergi, serbuk sari. exhaust mobil, lsp.


5.Sawise Kita Saiki

Rasakake kontak ing kasus apa wae pitakonan utawa umpan balik. We are helpyou.



Nganggo Langkah:

1. Jupuk topeng themouth, tutup nganggo irung lan tutuk, lebokake kuping, lan bentukna irung miturut bentuk jembatan irung.

2. Priksa apa pinggir topeng kasebut pas karo pasuryan lan rampung nganggo. Ngindhari tangan nganggo bagian njero topeng sajrone proses kasebut.



Manungsa waé:

1. Titik Tutup Dilecep Putih Ndhuwur Kanthi topeng Box dilarang digunakake nganggo paket sing rusak;

2. Aja nggunakake inatmospheres sing ngemot kurang saka 19,5% oksigen, amarga respirator iki ora oksigen; Ora dienggo ing atmosfer kabut minyak;

3. Yen Topeng Wajib Putih Putih Disposable Kanthi Box dadi rusak, lemah, utawa napas dadi angel, tinggalake bagian sing kontaminasi lan ganti prodhuk;

4. KN95 Topeng Wajib Putih Putih Kanthi Kothak nggunakake siji-wektu lan ora bisa dibasuh;

5. Kasedhiya Topeng Wajib Putih Putih Kanthi Kothak kudu disimpen ing resik, garing lan ventilatedenvironment kanthi asor relatif kurang saka 80% lan tanpa gas sing mbebayani.

6. Iki kanthi efektif nglindhungi virus. Ora disaranake pasien kanthi penyakit kardiovaskular amarga kenceng banget.




Panas Tags: Topeng Wajib Putih Putih Dikanggo Kanthi Box, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.