Topeng Wajah KN95
  • Air ProTopeng Wajah KN95
  • Air ProTopeng Wajah KN95
  • Air ProTopeng Wajah KN95
  • Air ProTopeng Wajah KN95

Topeng Wajah KN95

Produsen topeng KN95 sing profesional.
Rega cukup, nawakake diskon kanthi jumlah gedhe.
Kualitas garansi lan layanan sawise-sampurna sing sampurna.
Garis produksi efisien lan jumlah produksi stabil.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Produksi lan Penjualan topeng pasuryan Kn95:

1) Produsen topeng pasuryan profesional KN95.

2) Regane regane, nawakake diskon kanthi jumlah sing akeh.

3) Garansi kualitas lan layanan sawise-jual sing sampurna.

4) Garis produksi efisien lan jumlah produksi stabil.

 

 

Fitur sakaTopeng pasuryan Kn95:

Nyaman & Nyakot

Digawe saka kain sing ora dihiasi nganggo kulit, topeng iki ringan lan kepenak, ora nganggo pasuryan lan dandanan.

 

Standar Filter Filter 95%

Kabeh indikator efisiensi panyaring luwih saka 95%, pencegahan bledug sing efektif, industri PM2.5, gas iritasi, jerebu, partikel

prakara, alergi, serbuk sari, ekstra mobil, lan liya-liyane.

 

Desain apik

Bahan sing ramah lingkungan diadopsi. Desain klip jembatan irung bisa diatur kanthi paling trep miturut

macem-macem pasuryan. Banding tali gelang bisa diluncurake lan ora gampang mudhun. Pasuryan pas sing lentur, sampurna sawise mulet.

 

Digunakake kanthi wiyar

Digunakake kanggo kegiatan ruangan, dekorasi omah, proyek DIY, bangunan, panyebaran drywall, reresik, ngolah kebon, sawise nyoba, kabeh indikasi efisiensi filter luwih ndhuwur 95%, pencegahan bledug sing efektif, industri PM2.5, gas iritasi, jeron, masalah partikel, alergi, serbuk sari, ekzos mobil, lsp.

 

Kita Sering kene

Bebas hubungi ing kasus apa ana pitakonan utawa umpan balik. We seneng mbantu sampeyan.

 

 

Nganggo Langkah-langkah sakaTopeng pasuryan Kn95:

1. Coba topeng tutuk, tutup karo irung lan cangkem, dilebokake ing kuping, lan bentukake klip irung miturut bentuk kreteg irung.

2. Priksa apa ujung topeng kasebut pas karo pasuryan lan rampung nganggo. Aja nyentuh tangan nganggo bagian masker sajrone proses kasebut.

 

 

Manungsa waé:

1. Topeng pasuryan Kn95 is prohibited to be used with damaged package;

2. Aja nggunakake ing atmosfer sing ngemot kurang saka 19,5% oksigen, amarga respirator iki ora nyedhiyakake oksigen; Ora dienggo ing atmosfer kabut minyak;

3. Yen produk dadi rusak, lemah, utawa napas dadi angel, tinggalake wilayah sing kontaminasi lan ganti prodhuk;

4. Topeng pasuryan Kn95nggunakake siji-wektu lan ora bisa dibasuh;

5. Topeng pasuryan Kn95kudu disimpen ing lingkungan sing resik, garing lan ventilasi kanthi kelembapan relatif kurang saka 80% lan tanpa gas sing mbebayani.

6. Iki kanthi efektif nglindhungi virus. Ora disaranake kanggo pasien sing duwe penyakit kardiovaskular amarga kenceng banget.




Panas Tags: KN95 Topeng Wajib, Produsen, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.