Topeng Wajib KN95 karo katup
  • Air ProTopeng Wajib KN95 karo katup
  • Air ProTopeng Wajib KN95 karo katup
  • Air ProTopeng Wajib KN95 karo katup
  • Air ProTopeng Wajib KN95 karo katup
  • Air ProTopeng Wajib KN95 karo katup

Topeng Wajib KN95 karo katup

KN95 Topeng Wajib nganggo katup bisa digunakake kanggo pabrik elektronik, lokakarya bledug, blumbang, katrangan dhaharan, sekolah, motor, kaendahan, reresik lingkungan, acara umum lan liya-liyane. Kabeh indikator efisiensi filter luwih ndhuwur 95%.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Topeng Wajib KN95 karo katup


Specification of Topeng Wajib KN95 karo katup

1st ply: kain nonprofil Polypropylenespunbond

2 ply: Filter katun

Kaping 3 & kaping 4: Nyawiji ditenun blownnon

Ply kaping 5: kain sing ditenun nganggo kulit sing didunungi

Standard: GB2626-2006

Kemampuan Penyetor: 400,000PCS

Advantage of Topeng Wajib KN95 karo katup

Desain lapisan -5: Bisa nglindhungi saka bledug, perawatan, serbuk sari, lsp.


-: Desain sing Ringan, busa Komplèntasi Lembut, Klip Hidung Laras, Tali Élastis, Topeng Keamanan KN95 nggawe papan perlindungan maksimal sing aman


- Desain Gantung Telinga lan Ringan sing entheng luwih gampang nggawe panguripan sampeyan luwih gampang.


- Lapisan kain: Katun lan cairan alus, alus ing kulit


--Widely Used: Topeng Wajib KN95 karo katup is suitable for all kinds of outdoor activities. Such as: Mountain-biking, Horse riding, Snowboarding, Skiing, Speed walking, Climbing, Cycling, Walking, Motorcycling, etc. Also applies to: Exhaust, Industrial emissions, Dust allergies, PM2.5.



Paket & Pangiriman

Rincian Kemasan: 20pcs / Box, 1000pcs / CTN

Ukuran karton: 72 * 40.5 * 72CM

G.W: 14 KGS

Sertifikat FDA CE

Pelabuhan: Shanghai / Ningbo

Wektu (dina): 5 dina



Manungsa waé:


1. Topeng Wajib KN95 karo katup should be used as soon as possible after opening.

2.Paca rujuk pandhuan sadurunge digunakake, lan numpes sawise nggunakake.

3. Yen sampeyan wis angel ambegan nalika nganggo topeng, mangga sirep.

4. Yen rusak, rusak dilarang digunakake.

Napa usulan:

Professional Topeng Wajib KN95 karo katup Producer from China

Professional Topeng Wajib KN95 karo katup Exporter

Layanan Kualitas lan Apik

Partner Dipercaya



Panas Tags: KN95 Topeng Waot karo katup, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.