KN95 Topeng Pasuryan karo Filter
  • Air ProKN95 Topeng Pasuryan karo Filter
  • Air ProKN95 Topeng Pasuryan karo Filter
  • Air ProKN95 Topeng Pasuryan karo Filter
  • Air ProKN95 Topeng Pasuryan karo Filter
  • Air ProKN95 Topeng Pasuryan karo Filter

KN95 Topeng Pasuryan karo Filter

Kn95 Topeng Kanthi Respirator bisa digunakake kanggo manufaktur elektronik, pelatihan bledug, bledug, layanan panganan, sekolah, motor, kaendahan, reresik lingkungan, acara umum lan liya-liyane. Kabeh indikator efisiensi filter luwih ndhuwur 95% .Ingayomi sampeyan nglindhungi virus. Ora disaranake kanggo pasien penyakit jantung amarga kenceng banget. Kanthi irung plastik sing ndhelikake dibangun ing jembatan rawan sing didhelikake, bisa diatur supaya ora ana void lan nyuda inhalasi bahan-bahan sing mbebayani. Lapisan batin karbon sing diaktifake bisa nyaring gas sing mbebayani utawa gondho.Comfort Loop kuping elastis tanpa tekanan ing kuping. kain sing berkualitas tinggi kanggo nyuda gangguan kulit.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

KN95 Topeng Pasuryan karo Filter


Specification of KN95 Topeng Pasuryan karo Filter

1st ply: kain nonprofil Polypropylenespunbond

2 ply: Filter katun

Kaping 3 & kaping 4: Nyawiji ditenun blownnon

Ply kaping 5: kain sing ditenun nganggo kulit sing didunungi

Standard: GB2626-2006

Kemampuan Penyetor: 400,000PCS

Advantage of KN95 Topeng Pasuryan karo Filter

Desain lapisan -5: Bisa nglindhungi saka bledug, perawatan, serbuk sari, lsp.


-: Desain sing Ringan, busa Komplèntasi Lembut, Klip Hidung Laras, Tali Élastis, Topeng Keamanan KN95 nggawe papan perlindungan maksimal sing aman


- Desain Gantung Telinga lan Ringan sing entheng luwih gampang nggawe panguripan sampeyan luwih gampang.


- Lapisan kain: Katun lan cairan alus, alus ing kulit


--Widely Used: KN95 Topeng Pasuryan karo Filter is suitable for all kinds of outdoor activities. Such as: Mountain-biking, Horse riding, Snowboarding, Skiing, Speed walking, Climbing, Cycling, Walking, Motorcycling, etc. Also applies to: Exhaust, Industrial emissions, Dust allergies, PM2.5.



Paket & Pangiriman

Rincian Kemasan: 20pcs / Box, 1000pcs / CTN

Ukuran karton: 72 * 40.5 * 72CM

G.W: 14 KGS

Sertifikat FDA CE

Pelabuhan: Shanghai / Ningbo

Wektu (dina): 5 dina



Manungsa waé:


Topeng 1.KN95 kanthi respirator kudu digunakake sawise dibukak.

2.Paca rujuk pandhuan sadurunge digunakake, lan numpes sawise nggunakake.

3. Yen sampeyan wis angel ambegan nalika nganggo topeng, mangga sirep.

4. Yen rusak, rusak dilarang digunakake.

Napa usulan:

Professional KN95 Topeng Pasuryan karo Filter Producer from China

Professional KN95 Topeng Pasuryan karo Filter Exporter

Layanan Kualitas lan Apik

Partner Dipercaya



Panas Tags: KN95 Topeng Wajib Kanthi Filter, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.