Tembok dipasang kanthi otomatis Handsfree Thermometer
  • Air ProTembok dipasang kanthi otomatis Handsfree Thermometer

Tembok dipasang kanthi otomatis Handsfree Thermometer

Thermometer Otomatis dipasang Handsfree 1. Chip anyar diadopsi, wektu sensasi luwih cepet (500 ms); tarif sing diliwati saben menit saya apik banget 2. akurasi pangukuran, toleransi akurasi: ± 0.2 (34 ~ 45 â „ƒ) 3. Duwe deteksi lampu kegagalan deteksi lan lampu suhu sing ora normal pituduh awal.4. Bisa disambungake menyang sumber daya USB, bank listrik lan baterei litium baterei.5. Tampilan definisi dhuwur, jarak visual jarak 5 meter.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Spesifikasi sakaTembok dipasang kanthi otomatis Handsfree Thermometer

1.Kompetensi: ± 0.2 derajat (34-45â "papan ing lingkungan operasi 30min sadurunge digunakake)

2.Awal normal alarm: sumunar + swara swara

3. Pangukuran atom: jarak jarak 5cm-10cm

4.Screen: Tampilan digital

5. Cara ngrancang: Ngisi daya USB utawa baterei (18650 Li-ion)

6.Install metode: pancing paku, kelet adhesive sisih, krenjang mbenerake

7. suhu suhu lingkungan: 10â "ƒ-40â" ƒ (Disaranake 15â "ƒ-35â" ƒï¼ ‰

8. Ing sawetara ukuran ukur: 0-50â "ƒ

9.Tanggepan wangsulan: 0,5

10. Input: DC 5V

Panyimpen sing bisa digunakake

12.Kahanan: 170 * 116 * 81mm

13.Standby: udakara seminggu


Handsfree Automatic Wall Mounted ThermometerHandsfree Automatic Wall Mounted Thermometer

Panas Tags: Tembok Otomatis dipasang Handsfree, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.