Topeng Kain Kanthi Antibakteri Ora Hubungi

Topeng Kain Kanthi Antibakteri Ora Hubungi

Topeng Kain kanthi perawatan anti-bakteri lan antivirus, aman lan nontoxic.Anti-bledug, dicithak nganggo pola khusus, bisa dicuci, bisa digunakke, dibungkus. Seam irung ing tengah topeng kanggo nggawe luwih 3D lan cocog kanggo dipakai.Anti panel fogging kasedhiya kanggo pilihan kanthi biaya tambahan

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Topeng Kain karo antibakteri ora kontak
Ukuran sakaTopeng Kain karo antibakteri ora kontak: 1 / 2Width sekitar 115mm, Total Width udakara 230mm. Dhuwuré udakara 130mm.

Kain Shell Outer: 100% kain jaket tunggal katun ing sekitar 180-220gsm kanthi perawatan anti bactaria
Kain Lining Tengah: 100% kain katun kanthi kain putih
Kain sisih wajah: 100% kain jaket tunggal katun ing sekitar 180-220gsm kanthi perawatan anti bactaria
Ikat Tali Sabuk: Nylon lan sabuk spandeks kanthi amba nganggo ireng / putih mung
Aksesoris: Titik BLACK / PUTIH Nihan tali elastis, batang karet Micro kanggo nyetel dawa tali, manik plastik plastik kanggo nyegah gancaran. Tas kemasan fashion kanthi sertifikat Konfirmasi



Panas Tags: Topeng Kain Kanthi Antibakteri Ora Hubungi, Produsen, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.