Topeng Kain 2 Ply
  • Air ProTopeng Kain 2 Ply
  • Air ProTopeng Kain 2 Ply

Topeng Kain 2 Ply

Kain Topeng 2 Ply anti-bledug, bisa dibasuh, bisa digunakke, dipasang, bisa dienggo banget, bisa dicithak nganggo pola khusus

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Jeneng Produk: Kain Label 2 Ply
Ukuran kain Topeng 2 Ply: 170mm * 120mm

Kain ing ngarep: 95% Polyester 5% kain jaket Spandex kanthi putih kanthi sublimasi desain dicithak
Kain mburi: 100% Kain Jersey mung putih
Ikat Tali Sabuk: Nylon lan sabuk spandeks kanthi amba nganggo ireng / putih mung

Aksesoris: Tas kemasan fashion kanthi sertifikat Konfirmasi


Panas Tags: Kain Topeng 2 Ply, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.