Penyembel Alkohol Otomatis
  • Penyembel Alkohol OtomatisPenyembel Alkohol Otomatis
  • Penyembel Alkohol OtomatisPenyembel Alkohol Otomatis
  • Penyembel Alkohol OtomatisPenyembel Alkohol Otomatis

Penyembel Alkohol Otomatis

Penyembur alkohol otomatis listrik dirancang dadi piranti elektronik asafty kanthi CE, FC, sertifikasi ROHS, sing partikel atomisasi teka udakara 0.3-0.7 μm. Iki minangka desain sing kuat kanggo ngombe cairan disinfector, alkohol lan banyu, kanthi cara nggunakake kreatif, .Ini dispenser penyembur alkohol nglindhungi sampeyan saka gangguan virus. Penyembur alkohol otomatis Listrik gampang ditambahi mung sak siji kanggo ngaktifake utawa mateni. Sithik, cute lan gampang digawa. Penyembur alkohol otomatis listrik ngarah menyang lantai otot kanthi efisien. Nggunakake teknologi disinfeksi alkohol. Penyembur alkohol otomatis Listrik entuk macem-macem kapasitas tank saka 20 ml nganti 45 ml. Jinis iki nganggo tank 35ml sing ngidini nyemprotake pirang-pirang dina. Pemanas alkohol otomatis elektrik bakal ditrapake ing njero omah, ruangan, mobil, komersial lan sapiturute. Iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan milih

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



Productdata babagan sprayer alkohol kanthi otomatis

Jeneng produk:Penyemprot alkohol listrik

Sumber Daya: USB, Listrik

Sertifikasi:, CE, FC, ROHS

Material: ABS + PC

Werna: Putih, Jambon

Aplikasi: Mobil, Hotel, RV, Ruangan, Garasi, Komersial, Omah,

Ukuran: 45 * 30 * 135mm

Bobot:96g

Input: 5V / 1A

Kapasitas: 30ml

Waranti: 1 TAHUN

Teknologi: sprayer alkoholTeknologi

Partikel Atomisasi: 0.3-0.7μm


Kemasan & Pengirimankanggosprayer alkohol otomatis listrik:

Unit Sade: Barang siji

Ukuran paket tunggal: 16X9X5cm

Bobot reged tunggal: 0,150 kg

Jinis Paket:

sprayer alkohol otomatis listrik Instruments
Paket: 120 * 34 * 33mm
Ukuran Karton: 35.5 * 34.5 * 25.5CM
Qty / Ctn: 100 PCS
G.W: 10KG



ProducrFiturskanggosprayer alkohol otomatis listrik:

Penyembur alkohol kanthi otomatis listrik sing kurang muter ing penting kanggo mateni kabecikan lan njaga safty. Apa liyane,ikisprayer penyembur alkoholduwe macem-macem warna cahya kalebu biru, wungu lan liya-liyane sing bisa dingerteni mulya.Dicampur alkohol alkohol alkohol, disinfector lan cairan disinfectant kanthi otomatis. Gampang kanggo nglindhungi lan nglindhungi sampeyan kabeh ing wayah awan.Yen kanthi saklar, sampeyan kudu ngaktifake payung pelindung.


Panas Tags: Penyembel Alkohol Otomatis Listrik, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.