Penyemprot Disinfektan Alkohol
  • Air ProPenyemprot Disinfektan Alkohol
  • Air ProPenyemprot Disinfektan Alkohol
  • Air ProPenyemprot Disinfektan Alkohol

Penyemprot Disinfektan Alkohol

Penyembur disinféktan alkohol dirancang kanggo piranti elektronik asafty kanthi CE, FC, sertifikasi ROHS, sing partikel atomisasi tekan 0.3-0.7 μm. Iki minangka desain sing kuat kanggo ngombe cairan disinfector, alkohol lan banyu, kanthi cara nggunakake kreatif, .Ini dispenser penyembur alkohol nglindhungi sampeyan saka gangguan virus. Penyembur disinfectant alkohol gampang oprate kanthi saklar siji kanggo ngaktifake utawa mateni. Sithik, cute lan gampang digawa. Penyembur disinfektan alkohol listrik nuju lantai otot kanthi efisien. Nggunakake teknologi disinfeksi alkohol. Penyembur disinfektan alkohol listrik beda kapasitas tank saka 20 ml nganti 45 ml. Jinis iki nganggo tank 35ml sing ngidini nyemprotake pirang-pirang dina. Sprayercan disinfektan alkohol bakal ditrapake ing omah, ruangan, mobil, komersial lan sapanunggalane. Iku pilihan sing paling apik kanggo sampeyan milih

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Productdata babagan sprayer disinfectant alkohol

Jeneng produk: penyemprot listrik alcoholdisinfectant

Sumber Daya: USB, Listrik

Sertifikasi:, CE, FC, ROHS

Material: ABS + PC

Werna: Putih

Aplikasi: Mobil, Hotel, RV, Ruangan, Garasi, Komersial, Omah,

Ukuran: 100 * 30mm

Bobot: 46g

Rated saiki: 0,2A

Rated kekuwatan: 1W

Waranti: 1 TAHUN

Teknologi: Listrik alkohol Teknologi

Partikel Atomisasi: 0.3-0.7μm


Pembungkusan & Pangiriman kanggo panyemprot disinfektan alkohol:

Unit Sade: Barang siji

Ukuran paket tunggal: 12X35X26 cm

Bobot reged tunggal: 0.500 kg

Jinis Paket:

Alat penyembur disinfectant alkohol
Paket: 120 * 34 * 33mm
Ukuran Karton: 35.5 * 34.5 * 25.5CM
Qty / Ctn: 100 PCS
G.W: 10KG



ProducrFiturs kanggodisinfectantsprayer alkohol listrik:

Electric alcohol disinfectant sprayer cleans depply who plays an important roll in killing virues and keep safty. Besides, it’s disinfectant with fashional style, mini shape and persistant kekuwatan reserve. What’s more, ikisprayer alcoholsprayerduwe macem-macem warna cahya kalebu biru, ungu lan warna sing bisa ngormati mulia.Disinfectant sprayinirnksal alkohol, disinfector lan otherdisinfectant Cairan. Gampang nggawa lan nglindhungi sampeyan kabeh sajrone wektu. Yen saklar, sampeyan mung aktif nganggo payung pelindung.







Panas Tags: Penyemprot Disinfektan Alkohol, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.