Topeng Anak Proteksi sing Dilindhungi
  • Air ProTopeng Anak Proteksi sing Dilindhungi
  • Air ProTopeng Anak Proteksi sing Dilindhungi
  • Air ProTopeng Anak Proteksi sing Dilindhungi
  • Air ProTopeng Anak Proteksi sing Dilindhungi
  • Air ProTopeng Anak Proteksi sing Dilindhungi
  • Air ProTopeng Anak Proteksi sing Dilindhungi
  • Air ProTopeng Anak Proteksi sing Dilindhungi
  • Air ProTopeng Anak Proteksi sing Dilindhungi

Topeng Anak Proteksi sing Dilindhungi

Topeng Protective Disposable digawe saka kain sing dicairkan lan bisa nyegah sampeyan diserang partikel lan bledug, sing bisa nyebabake mudhun banget. Ana 5 jinis: putih, biru, putih kanthi 3 macem-macem jinis karakter kartun nyithak. Gambar kasebut pancen lucu supaya bisa narik minat bocah-bocah. Kejabi, materi sing digunakake kanggo nyithak gambar kasebut bisa diowahi. Dadi aman kanggo bocah nyandhang.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Keterangan topeng dicekel bocah sing protèktif

Jeneng produk

Topeng dicekel bocah pelindung

Ukuran kasedhiya

14,5 x 9.5CM utawa selaras

Werna

Biru Biru, Cartoon Pink

Ketik

Gelung kuping

Fungsi

Perlindhungan saka bledug, kabut, asap, kabus, PM2.5, lsp.

Materi

Nonwoven + Nyawiji klambi

Panganggone

Siji-nggunakake

Wektu timbal

5-7 dina

Standar

GB / T32610-2016

Sertifikat

CEFDA


Topeng dicekel bocah protèktif nganggo topeng

* Alus, entheng, menehi pengalaman sing kuat

* Nyaman, ora ana ambune

* Desain pas Formulir

* Fiberglass gratis

* Loops kuping gratis latex

* Ora ngganggu kulit

* Ngidini papan udhara

* Gampang, Protective, Anti-polusi, Anti bledug



Keuntungan topeng protèktif bocah nganggo

1. Pabrik sumber daya bukan tenunan lan ngekspor luwih saka sepuluh taun menyang pelanggan global.

2. Material highquality sing efektif kanggo nyaring bledug, asap tangan nomer loro.

3. Topeng pasuryan 1 jutaan sing diasilake saben dina.

4. Inspektur lan tata cara profesional.

5. Penjualan domestik taunan ngluwihi 70 yuta lan dodolan taunan sadurunge luwih saka 20 yuta.

6. Layanan apik-sales.

7. Pangiriman Doorto Door, layanan ekspres.


Attentions:

1. Iki minangka topeng pelindung bocah sing ora bisa digunakake, sing ora bisa ngumbah sawise ngrampungake.

2. Topeng dicekel bocah pelindungshould be kept as flat as possible after using. The nose bridge strip inside the top of mask should not be folded frequently.

3.Ing iki ora bisa nyandhang nalika hawa lan napas ora telus utawa turu.

4. Anak-anak ing umur telung taun ora dianjurake amarga kapasitas penting, lan kudu digunakake kanthi ati-ati marang wong sing alah karo wong liya.







Panas Tags: Topeng Perlindhungan Anak sing Dilumpatake, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.