Topeng Anak Proteksi sing Dilindhungi
  • Air ProTopeng Anak Proteksi sing Dilindhungi
  • Air ProTopeng Anak Proteksi sing Dilindhungi
  • Air ProTopeng Anak Proteksi sing Dilindhungi
  • Air ProTopeng Anak Proteksi sing Dilindhungi

Topeng Anak Proteksi sing Dilindhungi

Topeng Protective Disposable Topeng pas karo pasuryan bocah. Stripe logam ing sisih ndhuwur topeng bisa dilebokake kanthi bentuk sing beda, saéngga bisa nutupi sisih ngisor saka pasuryan, saka irung menyang rahang kabeh. Lan nganggo jalur logam, bocah-bocah sing nganggo gelas bisa ngindhari kahanan sing ngisin-isini sing gas sampeyan gempur dadi tetes ing gelas.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Keterangan topeng bocah pelindung sing bisa digunakake

Jeneng produk

Topeng bocah protèktif sing ora bisa dilindhungi

Ukuran kasedhiya

14,5 x 9.5CM utawa selaras

Werna

Biru Biru, Cartoon Pink

Ketik

Gelung kuping

Fungsi

Perlindhungan saka bledug, kabut, asap, kabus, PM2.5, lsp.

Materi

Nonwoven + Nyawiji klambi

Panganggone

Siji-nggunakake

Wektu timbal

5-7 dina

Standar

GB / T32610-2016

Sertifikat

CEFDA


Fitur anak sing bisa disponsable

* Softmaterial menehi sampeyan pengalaman sing narik ati

* Nyaman, ora ana ambune

* Desain pas Formulir

* Fiberglass gratis

* Loops kuping gratis latex

* Ora ngganggu kulit

* Ngidini papan udhara

* Bahan highquality sing efektif kanggo nyaring bledug, asap tangan liya

* Topup Polisi Bahan Bakar Piranti Anti Polusi Kanggo nglindhungi anak



Keuntungan saka topeng pelindung bocah sing nganggo

1. Pabrik sumber daya bukan tenunan lan ngekspor luwih saka sepuluh taun menyang pelanggan global.

2. Material highquality sing efektif kanggo nyaring bledug, asap tangan nomer loro.

3. Topeng pasuryan 1 jutaan sing diasilake saben dina.

4. Inspektur lan tata cara profesional.

5. Penjualan domestik taunan ngluwihi 70 yuta lan dodolan taunan sadurunge luwih saka 20 yuta.

6. Layanan apik-sales.

7. Pangiriman Doorto Door, layanan ekspres.


Attentions:

1. Iki minangka topeng pelindung sing bisa digunakake kanggo bocah-bocah, sing ora bisa sawise ngumbah.

2. Topeng bocah sing bisa disponsensial kudu dijaga rata sawise bisa digunakake. Bros hidung ing njerone topeng topeng ora bisa lipat asring.

3. Topeng bocah protèktif sing ora bisa dilindhungi should not wear when air and breath is not smooth or sleeping.

4. Anak-anak ing umur telung taun ora dianjurake amarga kapasitas penting, lan kudu digunakake kanthi ati-ati marang wong sing alah karo wong liya.


Panas Tags: Topeng Protective Disposable Topik, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.