Shield Protective Shield Face
  • Air ProShield Protective Shield Face
  • Air ProShield Protective Shield Face
  • Air ProShield Protective Shield Face
  • Air ProShield Protective Shield Face
  • Air ProShield Protective Shield Face

Shield Protective Shield Face

Shield Protective Face Shield High-definition anti-kabut pelindung proteksi, lan digunakake digunakake ing bank, personel transportasi, restoran, lan papan umum; Perlindhungan kanthi efektif bisa nyegah pangguna saka pencemar polutan ing pasarean ing saben dinane lan pakaryan. Ing wektu sing padha, produk iki nduweni kinerja anti-kabut sing apik lan menehi visi sing jelas kanggo perawatan. Produk iki diwenehake ing bentuk steril.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



Protective ProtectedFace Shield

 

Katrangan Shield Face Protective Shield

Jeneng produk: Perisai rai non-medis

Ukuran: 330x220mm

Material: PET

Umpluk: 3.5cmthickness, span elastis dhuwur, 100% bahan seger

Transmisi tinggi PETshield

Aplikasi: protèktif

Werna: Transparan

Fitur: Lens anti-kabut, tanpa glaring lensa, nyandhang panglipur

Perisai praupan pelindung sing bisa dilalekake nuduhake artikel proteksi panyaring-bukti panyaring-panyerepan sing bisa nyaring dhewe sing bisa nyaring partikel ing udhara, nyegah panyebaran mikroorganisme infeksi napus tartamtu, lan blokir, getih, cairan awak, sekresi, dll.

Pelindung praupan pelindung sing bisa dilalekake bisa ningkatake aliran udara lan rasa ora nyaman.

3. Bobot lan larang regane, cepet lan gampang direwangi.

4. Band busa hypoallergenic bisa nyerep kringet lan nyukupi ruangan kacamata utawa kacamata keselamatan.

5.Ganggo band elastis sing bisa dipesthekake supaya bisa dipasang ing sirah.

 

Cegahan

1. Aja ndemek tengah lembar pelindung kanthi akeh sak suwene wektu, supaya ora kena pengaruh ing bidang visual sing disebabake dening tulisan tangan.

2.Amplot proteksi praupan sing bisa dilalekake yaiku dienggo sakaligus. Dilarang nggunakake sawise diresiki.

3. Aja nuduhake topeng karo luwih saka siji wong.

4.Bukak ing papan sing adhem lan garing.




Panas Tags: Shield Face Protective Shield, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.