Dilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa
  • Air ProDilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa
  • Air ProDilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa
  • Air ProDilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa
  • Air ProDilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa
  • Air ProDilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa

Dilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa

Keuntungan Proteksi Disposable 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa: 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu ora enak, bahan anti-alergi, bungkusan kebersihan, ambegan. Ing ngisor iki yaiku babagan Disposable Protective 3 Ply Masks For Dewasa, muga-muga mbantu sampeyan luwih ngerti babagan Disposable Protective 3 Ply Masks Kanggo Wong diwasa.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk


Dilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa

Jeneng merek: Fealter

Werna: Biru Biru Biru Biru Putih

Standar: GB / T32610-2016

Ukuran: 17,5 * 9.5CM

Gaya: kuping

Lapisan: 3 lapisan

Material: Non-anyaman + Meltblown

Paket: 50pcs / kothak 2000pcs / karton

Certificate: CE FDA

 

Dilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa

Kaluwihan:

* 3 lapisan filtrasi, ora ana ambu ora enak, bahan anti-alergi, bungkus sanitasi, ambegan sing apik.

* Topeng kebersihan sacara efektif nyegah pencegahan bledug, serbuk sari, rambut, dll. Cocog kanggo ngresiki saben dinane, alergik, personel layanan

* Pintu menyang kiriman lawang kanthi ekspres, UPS, DHL FEDEX, AIR, SEA

 

 

Manungsa waé:

1. Dilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa is prohibited to be used with damaged package;

2. Aja nggunakake ing atmosfer sing ora ana saka 19,5% oksigen, amarga respirator iki ora nyedhiyakake oksigen; Ora kanggo nggunakake atmosfer minyak kedhul;

3. If the Dilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa becomes damaged, soiled, or breathing becomes difficult, leave the contaminated area immediately and replace the product;

4. Dilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa is one-time use only and can not be washed;

5. Dilindhungi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa should be stored in a clean, dry and ventilated environment with relative humidity less than 80% and without harmful gas.

6. Iki kanthi efektif nglindhungi sampeyan saka virus.Iku ora dianjurake kanggo pasien penyakit kardiovaskular amarga kepencutane.

 


FAQ

1. Napa milih kita? Kita minangka pabrik langsung, saengga bisa menehi rega pabrik. Para pegawe kita duwe pengalaman akeh produksi masker sing bisa digunakake, saengga bisa menehi produktivitas sing bermutu tinggi.

2. Nalika bisa entuk kutipan? Biasane 12 jam.

3. Kepiye cara njupuk conto? Suwene thesample? Yen sampeyan butuh sampel, kita bakal ngisi biaya sampel, lan sampulane gumantung karo syarat sampeyan. Yen sampeyan menehi pesenan, ragad sampel bakal diwarisake. Contoh wektu: 3-7 dina

4. Apa sampeyan ngrancang kanggo kita? Mesthi wae, bisa mbatalake macem-macem pesenan OEM lan ODM.

5. Kepiye cara mbayar? Sampeyan bisa mbayar kanthi wiretransfer, Western Union, transfer bank, PayPal, pembayaran aman Alibaba, dll. T / T: 30% simpenan, mbayar imbangan sadurunge dikirim.

6. Kepiye yen kita nemokake produk sing cacat? Kuwi masalah, hubungi kita langsung lan kita bakal entuk cepet.




Panas Tags: Perlindhungan Proteksi 3 Topeng Ply Kanggo Wong diwasa, Pabrikan, Pembekal, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebutharga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.