Sarung tangan poliétilena sing bisa dipecat
  • Air ProSarung tangan poliétilena sing bisa dipecat
  • Air ProSarung tangan poliétilena sing bisa dipecat
  • Air ProSarung tangan poliétilena sing bisa dipecat

Sarung tangan poliétilena sing bisa dipecat

Sarung tangan polietilena sing bisa dipecat digawe saka bahan mentah kayata PE, dicampur karo proporsi tartamtu, lan digawe kanthi impregnating lan baking karo model tangan porselin. Ora ana polusi mikroba, ora ana reged, ora bocor, polusi ora duwe, nyegah infeksi silang, bisa digunakake kanthi percaya diri.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



Sarung tangan poliétilena sing bisa dipecat

1.Sarung tangan poliétilena sing bisa dipecat(0,6-0.8g) saben, warna: transparan (putih), utawa miturut warna syarat pelanggan: biru, kuning, lan ijo (warna bisa disesuaikan). Nglelipake: warna sing mulus, padhang, transparan, kekandelan seragam, nyandhang trep, kepenak. Nganggo operasi sing lembut, fleksibel, resistensi asam, resistensi alkali, resistensi minyak.

2 bisa ditrapake kanggo gawean omah, katering, pendandan rambut, panganan, elektronik, kamar resik elektronik, Star Hotel, pabrik lan industri liyane, uga bisa digunakake kanggo ngumbah pewarna rambut, perawat.

3â €Sarung tangan poliétilena sing bisa dipecat Struktur utami, sifat-sifat bahanpoletilena (PE).

4 panggunaan sarung tangan, ora nganggo dekorasi cincin orother, lan trimming pucuk lancar, preduli saka klambi kiwa lan righthand, pilih pilih tangan sarung tangan standar.

Pecah pembungkusan, nglarang panggunaan; produk iki digunakake mung sapisan, sawise karusakan; produk iki kudu disedhiyakake ing kelembapan relatif ora luwih saka 80%, lan ora ana bahan kimia sing corrosive, ventilasi sing apik ing njero ruangan. cahya, nutup, tetep ing acool, papan sing garing.



Klambi ngisor:

1.Bangkit, tulungake kuku kanthi dawa utawa cetha kanthi gampang bisa ngrusak gawat.

2.Nyelamat, tulung nganggo weteng driji supaya ora sarung tangan.

3.Bangkasake sarung tangan, seret tangan sarung tangan, banjur lebokake sarung tangan.



Layanan Kita


A: Pitakon sampeyan babagan orprices produk kita bakal dijawab sajrone 24 jam.

B: Perlindhungan area dodolan, ide rancangan lan kabeh informasi pribadi.

C: Rega kualitas paling saing lan kompetitif.


Panas Tags: Sarung tangan Polyethylene Gunakake, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Rega, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.