Topeng Non-anyaman sing ora bisa dienggo
  • Air ProTopeng Non-anyaman sing ora bisa dienggo
  • Air ProTopeng Non-anyaman sing ora bisa dienggo
  • Air ProTopeng Non-anyaman sing ora bisa dienggo
  • Air ProTopeng Non-anyaman sing ora bisa dienggo

Topeng Non-anyaman sing ora bisa dienggo

Nganggo Topeng Wajangan Non-anyaman Disposable Iki, sampeyan bisa dilindhungi saka bledug, partikel cilik ing udara, serbuk sari lan liya-liyane.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk



Produksi lan Penjualan:

1) Produsen Topeng Wajah Non-anyaman Professional.

2) Regane regane, nawakake diskon kanthi jumlah sing akeh.

3) Garansi kualitas lan layanan sawise-jual sing sampurna.

4) Garis produksi efisien lan jumlah produksi stabil.



Fitur:

1.Mikir lan Nafas

Topeng Wajah sing ora bisa dienggo digawe saka kain sing ditenun nganggo kulit, topeng iki entheng lan kepenak, ora nganggo bahan cucuk.


2.Warpasar Filter Filtrasi Non-anyaman sing Ora Bisa Dikalahake

Indikasi efisiensi panyaring luwih ndhuwur 95%, pencegahan bledug sing efektif, industri PM2.5, gas sing ngganggu, jerebu, partikel

prakara, alergi, serbuk sari, ekzos mobil, lan liya-liyane.


3. Desain Mudhun Topeng Wajib sing Ora Dilecet

Bahan sing ramah lingkungan kanthi diadopsi. Desain klip jembatan irung bisa diatur kanthi paling trep miturut bentuk pasuryan sing beda. Subang telinga ora bisa digambar lan ora gampang ngeculake. Apik banget pasuryan sing pas banget.


4. Digunakake Tanggepan Topeng Wajangan sing Ora Bisa Ditenun

Kegiatan ruangan digunakake, dekorasi omah, proyek DIY, bangunan, drywallsanding, reresik, ngolah kebon, sawise nyoba, kabeh efisiensin saringan ana luwih saka 95%, pencegahan bledug sing efektif, industri PM2.5, irritantgas, jerebu, masalah partikel, alergi, serbuk sari. exhaust mobil, lsp.


5.Sawise Kita Saiki

Rasakake kontak ing kasus apa wae pitakonan utawa umpan balik. We are helpyou.



Nganggo Langkah:

1. Jupuk topeng themouth, tutup nganggo irung lan tutuk, lebokake kuping, lan bentukna irung miturut bentuk jembatan irung.

2. Priksa apa pinggir topeng kasebut pas karo pasuryan lan rampung nganggo. Ngindhari tangan nganggo bagian njero topeng sajrone proses kasebut.



Manungsa waé:

1. Topeng Waff sing ora bisa dienggo Dilarang digunakake kanthi paket sing rusak;

2. Aja nggunakake inatmospheres sing ngemot kurang saka 19,5% oksigen, amarga respirator iki ora oksigen; Ora dienggo ing atmosfer kabut minyak;

3. Yen Masker Wajib Non-anyaman sing Diwasa Ora rusak, dirusak, utawa napas dadi angel, tinggalake bagian sing kontaminasi lan ganti produk;

4. Tutup Masker Non-anyaman KN95 yaiku nggunakake siji-wektu lan ora bisa dibasuh;

5. Topeng Waff sing ora bisa dienggo kudu disimpen ing resik, garing lan ventilatedenurun kanthi asor relatif kurang saka 80% lan tanpa gas sing mbebayani.

6. Iki kanthi efektif nglindhungi virus. Ora disaranake pasien kanthi penyakit kardiovaskular amarga kenceng banget.




Panas Tags: Non-anyaman KN95 Topeng Wajib, Produsen, Pemasok, Grosir, Pabrik, China, Digawe ing China, Harga, Dhaptar Harga, Sebut Harga, CE

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.